- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Apple MacBookjai lehet azért terjednek munkára, mert már a céges beszerzés se ért a gépekhez, vagy drágább lenne megfizetni őket. Ha veszel egy Macbookot, akkor az garantáltan működik, míg üzletiből van 1000 opció, ráadásul az újabbak még szarok is, mert vékonyak, elégtelen hűtéssel, gyenge a teljesítmény. A beszerezés rosszul választ, pl feleslegesen erős VGA laptopba, de RAM meg alig van benne. Mióta kijött az M1, vékony könnyű notival is megvan a jó teljesítmény. Viszont az almás gépeknél nagyon előre kell gondolkodni, mert gyakorlatilag semennyire sem bővíthetők, és nagyon pofátlan felára van az extra tárhelynek, RAM-nak. A kijelző meg a hang viszont odabasz.
-
Nem a késleltetés volt a fő probléma, hanem a prioritás.
Persze a kettő összefügg, de a lényeg, hogy a késleltetés rossz, ezt tudod mérni, ennek kell bizonyos érték alatt lennie. Nekem a fent írt windowsos háttér probléma sosem jelentkezett még, s nem is kéne, hisz az low prio kell legyen. Az ASIO meg megy és kész, nekem csak BT fülessel volt vele problémám, de hát ott nem is lehet jó késletetés.
Persze mobileszközön csak az iOS használható. Ha meg már ilyened van, akkor Mac kell mellé, ha zenélsz, semmi sem drága.
-
A késleltetés Android probléma. Windowson jó. De lehet már Androidon is, én nagyon régen próbáltam, akkor a tapi után tized másodpercek teltek el, mire jött hang, flagship telefonnal, ami akkor Galaxy S2 volt.
Élő zenéléshez max 1-2 század másodperc késleltetés kell. Pl DJ kontroller, stb
Leginkább a Linux problémás, hogy alig van rá valami, de itt is javuló tendencia van. Pl Bitwig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- ZEN.com
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mass Effect
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest