- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Fold 3-is a Bar-t.
-
harry3
őstag
válasz
LosBlancosRM #11 üzenetére
Amit te írsz az a Now Brief, de a cikk nem arról szól, hanem a Now Bar-ról, az meg nem AI alapú.
moleculez: Lényegében egy kapszula alakú terület, ahol egy éppen futó alkalmazás információkat jelenít meg, pl. időzítő, zene vezérlés.
-
moleculez
veterán
Nem követem a OneUI-t, ez most az aminek látszik, hogy egy yen lebegő értesítősáv? Vagy valami több van mögötte?
-
Badboys
őstag
Kimondottan örülnék, amennyiben nem kapnák meg a régebbi órák. Utóbbi időben igen nyögve nyelősre sikeredtek az újítások. Inkább a régóta használt gyári alkalmazások javítására kellene összpontosítani. Ugyanis akad ami évek óta szar.
-
-
joey04
titán
én telefonon sem használtam.
-
sfefe
addikt
Mint egy falat kenyér....
-
thesis61
csendes újonc
Gondolom, a watch 8-nál régebbi órák nem kapják meg, ahogy telefonon is csak az s25 preferált,mert az nem lehet,hogy meg akarjuk tartani az 1 éve vett csúcskészülékünket, és nem veszünk s25-öt. Azért Koreában tanultak Cupertinótól.
-
Még az évtizedben megérkezik?
-
Ricardo
titán
Nem rossz. Kérdés, hogy az üzemidőre milyen hatással lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest