- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
Nem végleges a dolog, átgondolják, áttervezik a rendszert. Valamilyen formában biztos vissza fog térni a modok támogathatósága.
És akkor valaki világosítson fel: ez kimondottan a best-buy játékok, akciók kibeszéléses topik, vagy általános játékosbeszélgetős? (mert amúgy ilyen meg nincs) Szerintem az utóbbi, mert a bestbuy kibeszélése mehet az ontopikban is, úgyhogy én a játéktémához tartozó hsz-eket nem tenném offba, csak ami abszolút nem ahhoz kapcsolódik.
-
Lackki
őstag
én se vettem meg a season passt még, de nuuvemen volt már 3000ft is
dvdn rendeltem elő anno, de sajnos nem sokat játszottam vele... egy bajom van vele, hogy baromi nehéz pénzt szerezni benne, ha nem csinálod a storyt. TDU-kban meg bevállalsz pár autószállítást és simán veszel egy jó autót. -
Lackki
őstag
pont most tettünk pár joyride kört ibizán haverral, és segítettem neki belőni a kormányt rendesen. FFB tény hogy kaki, de magát a kormányzást be lehet faszán lőni egy formula ex-re is és egy g27re is.
Szerintem több 100 órám van a 2 részben, pedig én "szimulátor náci" (ezt a jelzőt egy kedves mindentudó fórumostól kaptam) vagyok, mégis élvezem a kocsikázást benne céltalanul. -
Jofi81
őstag
A Giana Sisters szerintem a legegyszerűbb fokozaton is nehéz egy 6 évesnek, legalábbis a bossharcok egészen biztosan.
A Superfrog HD-nek szerintem is nagyon fura az irányítása. Ha ugrás közben mozogsz jobbra-balra, nem a béka mozog, hanem a háttér. Rettentően zavaró.
A Castle Crashers viszont jó lehet neki.
-
Dilikutya
félisten
Nem is tudom, én nem érzem azt a nagy generációs ugrást a két játék között. Még csak akkora különbséget sem, amekkora két főszálas játék között lenni szokott. Inkább tűnik a motor egy évvel fiatalabb, kipofozott verziójának.
Az Advanced Warfare és a Quake 2 között 17 év telt el, a CoD szériát pedig egyébként is a Quake 3 motorjára kezdték el fejleszteni. Mellesleg azt mind a mai napig nem cserélték le, csak folyamatosan fejlesztettek rajta, valószínűleg maga Carmack se ismerne rá.
-
tomsolo
addikt
Kiváncsi vagyok meddig lesz fenn.
-
Dilikutya
félisten
Ezért kell akciósan venni. Bár pl. az Arkham Origins-ből hiányoltam a fullos GOTY kiadást, az első kettőnél olyan szépen megcsinálták, hogy az alap és a DLC-k eltűntek, és csak a GOTY maradt. Lemezesen nekem is az Arkham Asylum-ból csak az alap volt, aztán amikor steames lett, regisztrálva GOTY lett belőle. De pl. a Far Cry 3 alap és a Deluxe között is 2,5€ a különbség akcióban. 2-3-4 év után én már kukáznám az alap kiadásokat. Nem hiszem, hogy egy Borderlands 2 vagy Mass Effect olyan sokat hozna azzal, hogy nem lehet teljes kiadást venni belőlük, csak DLC vadászat van - ráadásul a Mass Effect-hez van, ami az Originen nincs is, csak a hülye BioWare pontokért kapható.
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Az egész játékban az utolsó dlc az ami tényleg jó.
Amugy origin budle átváltott might and magic uplayes bundle-ra. Én utálom őket a hármason kivül az összes egy hulladék script meg csal az al így 10 perc alatt összevágnám azt aki készitette aprófává, de biztos van akinek kell -
Dilikutya
félisten
Aliens: Colonial Marines: Stasis Interrupted
'Stasis Interrupted' is the final piece of Aliens™: Colonial Marines DLC telling the story of what happened to Hicks between Aliens™ and Alien³™.
Igazából nem úgy fontos, mivel nem az alapjátékhoz tesz hozzá.
-
eami
veterán
Szerintem a probléma a nem egyenlő kockázatvállalásban rejlik. Mint ahogy az adósnak is fel kellett tudnia mérni azt hogy milyen kockázatot vállal, ugyanezt a banknak is fel kellett tudnia mérni. Azaz (csak gagyi példa kedvéért) ha a bank havi 50000 forintos fizetésre kihelyezett bármilyen hitelt is akkor azt ő is annak tudatában tette, hogy az árfolyam bármikor elmozdulhat. Ezt a hitel kihelyezéskor bele kellett volna kalkulálni és nem kellett volna adni hitelt abban az esetben ha az adós az aktuális anyagi helyzetet miatt várhatóan nem tudna fizetni egy esetleges árfolyam emelkedésből adódó magasabb összeget. Már nem is tudom melyik bank külföldi tulajdonos vezérigazgatója nyilatkozta anno, hogy bizony ők kimaxolták a magyar törvényi kereteket és annyit hiteleztek ami a csövön kifért. Nyilván felelőtlenül, hiszen a bedőlt hitelek nekik is probléma nem csak annak aki elveszti a házat a feje fölül. A másik nagy probléma - szintén az egyenlő kockázatvállalással összefüggésben - hogy ismerve az árfolyamkockázatot az ingatlan aktuális értékét _fedezetként_ tekintette a hitel összegére vonatkozólag. Úgy gondolom hogy egy két oldalú szerződésben a szerződő mindkét félnek megfelelően kel kockázatot vállalni, így egy bedőlt hitelnél teljesen realizálnia kellene a veszteséget (a rossz hitelkihelyezésének megfelelően) és a fedezetül szolgáló ingatlan értékesítése utána leírni a hiányt. Ezzel szemben nem elég hogy fedél nélkül maradnak az emberek még továbbra is fizethetnek a nagy semmire.
Aztán megjegyeznék még egy olyan érdekes dolgot is hogy pl a jelenlegi frank vagy euró árfolyamon miért is nem vehetek fel deviza alapú hitelt? Esetleg ha összeszedné magát a forint még jobban is járnék talán...
bocsi, de ha már így belefolytatok akkor nem tudtam nem megosztani a gondolataimat ezzel kapcsolatban, mert nem fekete - fehér ez az egész és igenis a szerződő feleknek megfelelően osztozniuk kellene a sikersztoriban. Az egészben az a vicc, hogy a bankokat tulajdonképpen bár jól meg is kopasztják, az ember a másik végén a rúdnak ebből elég keveset profitál. Sőt idén ténylegesen realizálják az árfolyamveszteségeket, az már sohasem lesz kisebb, akkor sem ha 100 forint lesz az euró...
(#93703) wwenigma: tényleg fejezzük be, ha tud valaki valami relevánsabb topikot akkor folytathatjuk ott.
-
wwenigma
Jómunkásember
Kar volt felhozni de erre még engedj meg annyi reagalast - es itt zarjuk le - nem devizaárfolyam alapu hanem deviza alapunak volt mondva. A ketto nem ugyanaz. Ha egyetlenegy valos svajci frankvasarlas is lett volna e mogott, akkor azt mondom igazuk van a bankoknak. De nincs...
A fizetésről annyit, hogy a nagy magyar rögvalóság az (volt), hogy mindenki minimálbérre volt bejelentve és ennek a többszörösét kereste.
Na itt X-eltem ki az irast... arra jo hogy megvezesse az embereket masra nem.
-
Dilikutya
félisten
Én nem idegeskedek miatta, majd jön, amikor jön, addig elfoglalom magam valami életnek nevezett ivód-dugós játékkal.
Nemrég vettem gamepad-ot, de nem kimondottan a GTA miatt. A 4. részt kipróbáltam, de a célzás miatt marad az egér. LEGO játékokhoz, Mortal Kombathoz viszont ezerszer jobb. -
djculture
félisten
Az első mondtak oké. De a második a saját példámból itélve egy bullshit. Én tudok használni igaz de nálam bénább kontrollerest nem találsz, egyszerűen nem tudom megszokni 92 óta nekem a játék egér meg billentyűzet.. Eddig volt 3 konzolom 2-3 hónapig kb addigra untam meg a szenvedést vele.
De ebbe nem is menjünk bele. Mert minden ember más. -
-
eami
veterán
azért vicces (nem az) hogy azokat sorolod fel negatívumként ami miatt épp hogy váltania kellene mindenkinek (biztonságosabb). Az UI tényleg nagy mellefogas, azon kívül valóban jobb mint az elődei. Volt egy régi gépem amin Vista kérdéssel ment az upgrade win8.1ig. Több mint 4 évig nem volt reinstall, csak az újabb verziók upgradejei. 8.1 alatt megtaltosodott :-D
-
maddionmax
senior tag
Erre szokott lenni az a jogi technika, miszerint túllövik a jogdíjak időszakát a normál időszaknál.
Ez játékok esetében simán kivitelezhető, sőt még - szerintem - lényegesen drágább sem lenne, azaz nem 5-10 éves szerődéseket, hanem mondjuk 99 éveseket kötnek.
A zenei kiadó nagyobb hasznot ténylegesen nem tud realizálni, ellenben az eladott szoftverek felhasználói nem járnának úgy, ahogy jártak.Mindez csak a jogi csapat előrelátásán múlott GTA-nál is, ahol ők mondjuk ki, megbuktak.
-
bul07
nagyúr
Ha már megvan akkor egy sebesség tesztből is kiderül mert a régi széria SATA3-on 450/450-et tudott a friss meg 130/180-at
Nálam amúgy ezt mutatja az Aida
-
eszement24
aktív tag
Az a parancs engem érdekelne. Van jogtiszta angol win7em és magyar win8, és én is win7 párti vagyok, de nekem laptopom van és azért is számít a hely. De ha drasztiksuan lehet nyerni és sebességet is (i5, 12gb ram, nem olyan szar) akkor én is eltöprengek az ssdn és akkor áttérek a w8(w10) kombóra. Bár nekem van linux is mellé meg egyéb finomságok.
-
djculture
félisten
A sima sp1nélkülinél tényleg baj volt a felismeréssel, mert még a töredezettség mentesítzőt is kézzel kellett offolni magától nem tudta hogy nem kéne ssd-n ilyet használni. De sp1 már megadta az ssd frissitést is.Prefetch és Superfetch-et viszont még mindig kézzel kell kikapcsolni.
-
tomsolo
addikt
Nekem az tetszik a uplayes aktiválásban, hogy rákérdez sőt megmondja mit szeretnék aktiválni és még vissza is léphetek ha nem akarom. (Az más kérdés, hogy csak a következő nextnél szól, hogy a kulcs már aktiválva van
)
Fú ez az új Wolfeinstein prequel 8 pályával 20 euróért khmm khmm...
-
reelc
veterán
Ahogy írtam, jó reklám, és bevétel is az ilyen akció.
Amúgy tervezd be előre 2 évre, hogy milyen kiadásaid lesznek. A reggeli kv is beleszámít.Nem egyszerű.
Itt nem költenek milliókat marketingre, hypera, hogy 60 Euróért is megveszik az emberek, aztán lehet csalódnak. Itt kevesebbet buksz, ha nem jön be.Rövidre fogva: szerintem jó ötlet az akár -50%-os EA akció, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy csődben vannak.
-
Lackki
őstag
Nem vagyok egy elfogult tipus igy ami jo azt mindig elismerem, de en azt irtam h 5 hasznalhato auto. Elso nap megvettem en az assettot ahogy kikerult, igy nem mellebeszelek
RRRE meg ugy indult h 49.99 lesz azt vegul mikor a teljes megjelent akkor f2p lett... Nagyon nem orultem viszont, 10euro korul teljes packokat tudsz venni, es a versenyekhez mindent adnak igy nem kell megvenni azokat. Sot en meg regebben nyertem is online penz naluk, amibol jocskan betudtam vasarolni
Assettoban az a jo h rengeteg contentet csinalnak a userek, es ez hianyzik nekem az rrrebol. Viszont kozel sincs olyan reklamja mint az assettonak.
En persze nem mondtam, h a jatek rossz, csak ez a fajta uzletpolitika nem gyere be. -
Pedro78
senior tag
Ertekeleseket elnezve annyira nem lehet rossz. 1053-bol 920pozitiv, es a negativok kozott is sok olyan van, hogy neki nem fut stb...pl egy magyar ertekeles :
Közzétéve: 2014. május 7.
KORAI HOZZÁFÉRÉSI ÉRTÉKELÉSVárjátok meg a befejezést mielőtt megveszitek. Iszonyatosan bugos még, nincsen benne sok tartalom... Bíztam benne hogy elkészítik időre de most már úgy látom hogy rengeteget fognak csúszni.
Megnyitották a bétát... ugyanaz, csak a tartalom kiegészült. Játszhatatlan egy i7-tel és GTX 680-nal...
2015-03-10: elkezdett működni, a teljesítmény nem rossz, a játék pedig gyönyörű. A zenék is hangulatosak nagyon.
En csak azert nem huzom be mert annyira nem erdekel, hogy mar most megvegyem, dio3 behuzott ujra es ugysem jatszanek meg vele.
Nezem, nem is ea a kiado...aztan leesett
-
Lackki
őstag
-
tomsolo
addikt
A GOG-ról ingyen lehúzhatod a képregényt.
-
NyMRooD
őstag
Engem inkább az zavar, hogy igénytelen vagyok mert nem értek veled egyet. Az Origin arra amire elsődlegesen való (vásárlás, játéktelepítése és indítása) tökéletes, a többi dolog csak extra (a steam-ben is) amire szerintem a nagy többségnek (beleértve magamat is) nincs szüksége. Részemről én is befejeztem, bocsi az offért.
-
ForRedGlory
félisten
Akkor meg fogadd el, hogy mas szerint jo a kliens es ne kezdj el hulyesegeket beszelni. Az hogy szerinted szar egy dolog, az hogy mas szerint nem szar az is egy dolog. Egy bolhafinggal sincs itt nagyobb erteke annak, amit mondasz, mint masenak
Nem mellesleg nekem sincs gondom vele, de biztos en is igenytelen vagyok.
-
Uzumaki
tag
Okostelefon? Ezer és ezer app van amivel lehet vezérelni a Windows-t. Olyan nincs, hogy bármi vezérlő nélkül odaüljek a TV elé, mert valami úgyis lesz, ami miatt oda kell menni géphez
(szerencsére DualShock4 tapipadját is tudom használni, de telefon mindig mellettem van szóval..)
-
TBT
addikt
Pedig van vele gond rendesen.
Nekem akkor lett elegem belőle, amikor közölte velem, hogy a Dragon Age Inquisition mentéseimet nem tudja feltölteni már a felhőbe, mert elértem a 100MB-os limitet.
Aztán nyomathattam merevlemezről a mentéseket, a játék meg folyton közölte velem, hogy hát az Origin cloud-ba régebbi mentés van. Miért nem töltöm be azt/miért nem töltöm fel az új mentéseim oda.Enyhén zavaró dolog ez. És ez még csak egy példa. A Dragon Age Inquisition-nél pedig elég gyakran kellett menteni (nemcsak a bugok, hanem a nehézség miatt is).
De amúgy is, rengeteg dologban fejlődhetne még az Origin, és láthatóan az EA nem igazán foglalkozik ezzel, csak kellett nekik egy ilyen "platform" nehogymá Steam-re kerüljenek a játékaik. Support meg szokás szerint nincs.
-
ayo
veterán
tudom, hiányoltam én is, de ha azt nézem SNES-en kezdtem az MK részeket, toltam Segán és utána persze minden konzolon és persze Amigán, PC-n is... a hype megvolt egészen az UMK3-ig utána volt egy 3D korszak, hogy csináljunk meg mindent 3D-be és bevallom, a 4. rész se tetszett már - főleg amik utána jöttek. szerintem mindenki jobban járt, hogy PC-n nem voltak ilyen részek, mert nem csak Mortal Kart volt, de volt Mortal Sakk is és rengeteg ötlettelen vagy orbítális hülyeség is, amit egy rajongó jobb ha nem lát
-
Źşë'
addikt
"mert ha olcsó akkor kell, akármilyen szar, elfér (ez amolyan jó magyar szokás... ), plussz egy sornak jó lesz... sokan, ha nem mindenki pont ezért van itt, annyi különbséggel hogy valaki hajlandó többet fizetni érte, van aki meg nem, nekem azért az előbbi a szimpatikusabb"
az szimpatikus - hogy azért vannak olyanok is akik teljes áron vesznek meg ezt-azt, nem csak bevárják 1-200 forintért a adott dolgot, ezzel támogatva a fejlesztő csapatot (nem mondható el minden játékfejlesztőre/kiadóra az adott "nem csak a bevétel motivál" - pont ezért is bíznak meg bennük) - magyarán nem csak tartják az emberek a kezüket, hogy kapjanak, hanem adnak is - de ha nem teljesül az említett "elvárás" akkor miért ne jöhetne a háborgás
- szóval jogtalanul bíráskodtok
8.99€ Stalker Complete Bundle
elég jól tartja az árát, mondjuk ennyiért is simán jó vétel, mert maga a játék kiváló alkotás -
Dilikutya
félisten
Ez a hozzáállás nálunk a (állami) cégnél is megfigyelhető egyes osztályokon. Csak itt bonyolódik, mert ha valami nincs kész, akkor most az új szoftver a hibás, mert megvettük sok pénzért az X+1 verziót, de semmi sem úgy megy, mint az X.2-őn, mert teljesen más, de várjuk az X+1.1-et, mert azt lehet frissíteni X+1.2-re, de az X.2 még mindig jobb, mert azt már tudtuk használni, míg a megváltást az X+1.3 hozza majd, mert az X+1.2 szar.
Szerinted miért tart ott a közszféra, ahol tart? -
-
csaba951
veterán
OCEAN CITY RACING
Na, ezt tényleg csak az vegye meg aki a Mégrosszabb PC-s Játékok-at gyűjti!
Én GMG-n találkoztam vele először premier után 3-4 héttel. Alig akartam elhinni, hogy ez 2013-es játék! 10 évvel ezelőtti NFS-ek profi autós szimulátorok ehhez képest! GMG-n láttam már -80%-on is. El nem tudom képzelni, hogy ezt hogy engedték be Steam-re! -
-
djculture
félisten
Viszont a 2001-2-ben normális motor hangok vannak ami még a 2013-ban se az igazi a 2014-ben meg már a mégrosszabb valós hangok vannak
Ja sprintiresen gondolkoztam hogy mgveszem jó hogy nem tettem: [link]
Pavel Zagrebelnyj, a Spintires fejlesztője az orosz közösségi hálón, a VK-n szomorú hírrel jelentkezett, miszerint játékának kiadója, az angol Oovee kizárta őt a fejlesztésből: nem tud frissítéseket felpakolni Steamre, és a közösséggel sem tud kapcsolatba lépni, a hivatalos fórumról ugyanis törlik a hozzászólásait. A legrosszabb az egészben ráadásul az, hogy már majdnem kész a fejlesztői készlet (ez egy ingyenes frissítés lenne), de így most csak annyit tehet, hogy kiadja ezt, ahogy van, s a Spintires fejlesztésének vége.
Természetesen az ügyben megszólat a másik fél is, az Oovee, akik tagadták Pavel vádjait, azt azonban elismerték, hogy megbomlott a kommunikáció, amit hamarosan egy megbeszélés során fognak tisztázni. A cég hozzátette: nincs semmilyen tervük arra, hogy leállítsák a Spintires további fejlesztését.
Minderre azzal kontrázott rá Pavel, hogy habár a Spintires az Oovee tulajdona, nála van a technológia és a forráskód, így a jövőben esetleg készíthet egy hasonló játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest