- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Megtennétek, hogy nem ide szórjátok a szemetet? Van erre topik külön, franc se érti miért kell itt játszani szeretetfalvát...
-
tomsolo
addikt
válasz
Stockbauer79 #82806 üzenetére
most mentem fel és kaptam
-
tomsolo
addikt
válasz
maddionmax #82772 üzenetére
és ha ide a fórumba szúrok be ilyet hányan nyitnák meg?
-
tomsolo
addikt
válasz
tomsolo #82702 üzenetére
As noted by Madjoki, there's been an update to Russian gifts. The game is no longer giftable/tradable in Russia unless they use an exploit to do it. However, those of us who traded for this game and ended up with a Russian copy, there's been a change on the SteamDB.
Now: https://steamdb.info/sub/47807/ is "The Witcher 3 RU OLD". This is what you have if you have SUBID 47807.
New copies purchased in the Russian store (https://steamdb.info/sub/54530/) have this: "The Witcher 3 RU Copy"
They're two seperate packages with different SUBIDs. The old Russian tradables have 47807. The new untradable ones have 54530.
If you have already activated the game, you do not have to worry about having 54530. They didn't change already activated copies. If you have one sitting in your inventory, I have no information on what to tell you as I dont know if unactivated copies have been changed. If you want to make sure of what you do have already activated, I posted steps to check via the Steam console in this thread.
My guess: They will add a "onlyallowrunin" tag to the new 54530 SUBID. There are a lot of people that have the 47807 RU Version and I doubt Valve or the dev will want to shut out a huge # of people and deal with that hassle, especially since the RU OLD package did not have the red warning writing, which I believe would cause issues if they shut someone out and there was no warning. My guess is those of us with the old RU version (47807) will be okay once the game is released.
I would advise against getting this game at all anymore via a Russian trader b/c there is an exploit that allows it to be purchased still and you won't know what you're getting until activation. I do not know if the new 54530 SUBID has the red region warning in inventory, in fact its probably impossible to get as a tradable anyway since it cant be purchased as a gift. The worry is if unactivated copies have been affected by this change.
ReplyUnconfirmed, but seems like they still are tradeable despite locks.
You can check which version is in inventory with extension that shows ClassID. (SteamDB extension iirc.)
ROW: 503610743
RU OLD: 531428465 -
tomsolo
addikt
Hopp!
Az aktivált Witcher 3 RU-m kapott egy új taget most már
Witcher 3 RU OLD lett
(Ezek még a szabadon aktiváltható jelölésmentes giftek voltak - csak utána derült ki mit cseréltél)
/// lehet mégis megérte 3000 forintért behúzni?
-
tomsolo
addikt
Érdekel vki jó áras Frozen Synapse Prime?
//vettem egy Soundtrack editiont és adott egy extra copy-t
-
tomsolo
addikt
Tesco-ban BF4 2990Ft, AC Unity és PES 2015 clubkártyával: 9900Ft
-
tomsolo
addikt
válasz
Joe Swanson #82534 üzenetére
sold out
-
tomsolo
addikt
Ennek a Call of Duty: Advanced Warfare-nek állat a trailere, egy ilyet pop-corn mozit lazán megnéznék.
//traderek már 20 dezsőért vesztegetik.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #82453 üzenetére
Menjetek vegyetek Valkyriát 7.5 euróért inkább.
Csakhogy ontopik hsz is legyen.
-
tomsolo
addikt
Benne van a weeklongban az ENSLAVED™: Odyssey to the West 5 euróért, de traderektől már 3 ojró körl el lehet hurcibálni - akit érdekel.
//mondjuk nekem nem az esetem a játék de sokan szeretik
-
tomsolo
addikt
annál játéknál - a videók alapján - nem is a portolás a legnagyobb baja hanem hogy szar
Ez viszont még Durante mester szerint is jóra sikerült...
-
tomsolo
addikt
Én nem veszem meg egyiket sem addig míg:
- le nem jön hozzájuk pár pecs
- nem hallok pár közeli, élő véleménytDA3 is erre a sorsra jut sztem - ott a mai napig háborogna lelkem ha megvettem volna 2-t vagy ME-ből a 3-at.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
-
tomsolo
addikt
igen is meg nem is - sztem az új UBIs cuccok nem lesznek ilyen szopatósak( se updatileg se másképp) de hát franciákról beszélünk
ha olyat látsz külső boltban hogy a játékban kell aktiválni akkor szopás várható, ha arra is azt mondják, hogy a uplayen akkor nem( vásárlás után fog kiderülni
)
-
tomsolo
addikt
válasz
maddionmax #82310 üzenetére
megvárom én szépen mindegyikhez a peccseket
-
tomsolo
addikt
anyám ez mekkora ötlet, főleg az odagyártott - bár lehet tényleg vannak ilyen hülyék - gun metal lelkendezős komment
-
tomsolo
addikt
Majd a jóáras Assassin's Creed Unityvel visszavágunk mi becsületes térdnadrág nélküliek!
-
tomsolo
addikt
válasz
FollowTheORI #82215 üzenetére
halleluja
Egyébként elképesztő ütemben fejlődik a uplay: most nézem 4-5 év után már lehet nicknevet változtatni
-
tomsolo
addikt
válasz
maddionmax #82210 üzenetére
az egész könyvtárt érdemes kimenteni (~24 GB) mert az alapjátékot is csak 30 napig tölti a uplay kliens
-
tomsolo
addikt
Ha vissza olvasol most pionírkodtam le egy ilyet mi van ilyenkor:
- lényegében uplay kódot kapsz de a játékot originen keresztül is letöltheted (régebbi játékoknál ez egy sima telepítőnek felel meg)
- ha nem DC csomag akkor (és nem ULC-k hanem DLC-k a kiegészítő tartalmak) akkor originen keresztül tudod letölteni a telepítő fájlokat). Emellett 2014-ben a tálca vs tray probléma sztem eltörpül.UPLAY FAIL
Elég bénán kezeli ezt az origin gondolom mert nem EA játék, pl a bónusz konteteknél az van hogy letöltés utána meg hogy PLAY - ami lényegében install. Míg megy a szüttyögés addig az lesz a quebe hogy telepítve ha végez a telepítő akkor megint PLAY felirat van melletük ami: na nem játékot indítja el hanem telepítőt again.
ORIGIN FAIL.
-
tomsolo
addikt
válasz
djculture #82185 üzenetére
Igen mert közben rájöttem hogy ezek - a Brotherhood meg Black Flag kivételével - csak DE kiadások nem pedig DC - Digital Collection.
Hát jó mulatság volt ez így: letöltés után kellett vagy 7 újraindítása a játéknak mivel a szennyes ubis autopatch mindig elindítja a játékot a frissítés felrakása után, a letölthető tartalomból meg volt vagy még hat darab mind egyesével letöltendő, kézzel feltelepítendő - vagy 6 GB - hát nem mondom hogy a steam kiadása ennek a játéknak nem lenne vonzóbb
A Black Flag meg Watchdog már nem ilyen nyekenyóka, de ez a játék így most felidézte a legsötétebb uplayes időket
//ubis AC forum zseniálisan rossz egyébként ömlesztve mind a 16 trillió verzió ott fetreng egy topikban
-
tomsolo
addikt
válasz
Anonymus X #82179 üzenetére
Nem engedi az ingyenes DLC-ket mellé rakni mert azt mondja nincs a Cerberus net megvéve
-
tomsolo
addikt
válasz
maross #82176 üzenetére
originen nincs gift -
- de vásárláskor nem aktiválja (mert nem az ő szaruk) így a kód küldhető tovább
"egy kulcs - uplayben aktiválva azt mondta sima
utána a játékban mint extra feloldás újra beírva odaadta a season passt
szóval van esély hogy megy az orosz bolti deluxe is a meglévő magyar játéban"
-
tomsolo
addikt
Én most behúztam az Originről a AC III Deluxe-t - igazából csak a kiváncsiság miatt hogy megy, mert nem vagyok nagy AC fan - szóval:
Igazából a telepítésig nem derült ki hol kell megadni a játék kódját - sőt hogy meg kell-e még adni.
Ha Originen veszel ilyet akkor használhatod a kliensüket a letöltésre, ami alatt kb. az első kiadású ISO telepítőt értik és kb ennyi. De nem muszáj használni, uplaybe bedobva kódot ugyanez a tészta, onnantól frissítgetés indításokként.
Szóval uplay kulcsot ad, de az első körig használhatod az Origint letöltésre.
-
tomsolo
addikt
Elkezdtem originre beváltani a dobozos játékaim kulcsát - több kevesebb sikerrel megy is de van jó pár dolog ami nem akar menni - pl. ME2-höz nem tudom aktiválni Cerberus netet, ill SHIFT 2-nél ott van az accon a beváltott DLC de a játékot szintén nem engedi (felhasznált kód).
Ilyenkor hívogatni kell őket, hogy emailt küldhessek nekik a lefotózott cuccokról vagy van vmi ilyen csatorna?
-
tomsolo
addikt
válasz
maross #82152 üzenetére
sztem az orosz bolthoz nem árt majd ez a mókolás:
"1- Run "regedit.exe"
2-Open "HKEY_LOCAL_MACHINE"
3-Open "UBISOFT" folder (If you're using a 64 bit windows, first open Wow6432Node,then Ubisoft)
4-Click "Assassin's Creed" folder
5-It should bring up some sort of list on the right side of the screen,you can find "Language" in it,double click the Language thing and type in "English" instead of "Russian" (Capitalization matters)
6-In case there is a "Game Update" folder in the "Assassin's Creed" folder,find the "language" thing and type in "us" instead of "ru"
7-Enjoy the epic of the Assassins."ráadásul ha jól olvasom már megvan neked a sima, így viszont 100% hogy 2 darab külön title lesz más mentésekkel etc
-
tomsolo
addikt
válasz
Dilikutya #82118 üzenetére
utoljára pocket pc-n játszottam jót így - már nem emlékszem a nevére de ilyen kis fickóval kellet vmi falut felszabadítani és kerülni kellett a sötét helyeket mert jöttek az árnyak (kb mint a sokoban csak kaland módban) illevte gyertyákat kellet gyújtogatni vagy kinyitni az ablakot hogy besüssön a hold
asszem vmi rovio game volt
-
tomsolo
addikt
válasz
mlinus #82070 üzenetére
Ha már borzolni akarjuk az idegeket ott a Guillotine pack aminek a 140 Euros árába nincs benne a Season pass
FC4-nél már külön kategória van ennek (van "sima" és ultimate Kyrat verzió 10 euro különbséggel)
-
tomsolo
addikt
Csak 2 ojró, remélem nem vagy olyan puruttya hogy kihagyod!
))
-
tomsolo
addikt
"a plebs jogosan vonyit, hogy ha steamen veszi a játékot, ugya ne kelljen már másik boltban vennie a DLC-t... legyen konekvens a vásárlás MINDENRE - játékra, kiegre, dlcre, stb. szal Gaben elképzelése és persze érdeke (százalék!) egybeesik az én (a vásárló!) érdekével."
A plebs megtanulhatná az értő olvasást végre. Nem a UBISOFT miatt nincs - és volt - ez eddig így hogy a ubi shopban vett játékhoz csak ott tudtál venni dlct a steamen meg versa hanem mert Gabenék jó fejek és náluk ez nem megy, mert ilyen rugalmasak.
Az hogy a kliens mit tud meg mit nem - úristen játszok és ott volt 8 éven át a kliens a tálcán és nem a traybe! - lényegtelen mikor a steamnek simán vannak olyan húzásai amiért csodálom, hogy még nem öldösték le az unióban (hogy a rendkívül rugalmas supportjukról ne is beszéljünk.)
-
tomsolo
addikt
válasz
Crytek #82017 üzenetére
> Azért UBI részről egy olyan %-os arányra kíváncsi lennék hogy steam vs uplay-es
> játékuk hol és mennyivel fogyott jobban.Ezt én megmondom neked: a uplayes.
Dobozosok, preorderek, kuponosok mind-mind uplayesek nem is tudsz venni mást, ráadásul itt hamarabb jelentkeznek az akciók is mint a steameseknél. És ez hatványozottan igaz az első eladási időszakra amikor a nagy dellák folynak be az utána lévő időszak már nem is érdekli annyira a befektetőket.
-
tomsolo
addikt
Anno ez EA kapcsán az volt a legnagyobb problémájuk Gabenéknek hogy a kiegészítő tartalmakat nem csak steamen lehetett volna megvenni hanem ingame vagy a saját boltjukban - ez milyen szépen visszaköszönt a UBI-s DLC-knél ugye (érdekes, hogy a plebs ezért se a steamet okolja, mert az rendes jó cég) - lásd bioware pontok és társaik... és ez csak egy kis szelete a jó cég által kierőszakolt kívánalmaknak.
(Nekem egyébként fura, hogy Gabenék a nagy cégeket is így szívatják, nemcsak a kis fejlesztőket - kering fenn a neten jó pár történet milyen furcsa húzásaik vannak).
A plebs persze most vonyít mindenért a UBI-t okolja - your wallet is assassinated - mert ne adj isten most uplayt kell használnia a letöltésre***, nem tudja majd giftért berángatni az indonéz boltban vásárolt stuffot etc..
Persze nem akarom a kiadókat se védeni, ők is a saját érdekeiket nézik - kapitalizmus van hello - de nehogy már a steamet kezdjük el sajnálni.
A UBI akkor fogja megszívni ha ezek a játékok szarok lesznek minden más esetben még jól is járnak.
*** ebben rengeteget fejlődött a uplay bárki bármit is mond
-
tomsolo
addikt
Kinguin neten 10 euro felett tudsz venni 5.99 ért CS:GO-t.
van még egy 3% kupon is : ALLK2014
-
tomsolo
addikt
Child of Light 6 EUR (uplay)
The Incredible Adventures of Van Helsing 2,2 EUR
The Incredible Adventures of Van Helsing 1 Complete Pack 3,8 EURThe Incredible Adventures of Van Helsing II 6 EUR
The Incredible Adventures of Van Helsing II: Complete Pack 7,6 EUR -
tomsolo
addikt
válasz
Csapoati #81976 üzenetére
Urban Trial fél centért ment SS alatt.
Indigala az új megjelenésével megérdemelten szopik:
"It seems you paid below the minimum amount to receive the games in the bundle, as specified on our site, at the moment the minimum amount is $1.99 and you paid $1
We unlocked the bundle, but next time make more carefully."
Nem, én 0.1 dollárt fizettem de csak mert lehetett
És ezt már másodszor játszom el náluk.
-
tomsolo
addikt
Nézegettem már ezt én is, meg a The Legend of Heroes: Trails in the Sky-t. Traderektől 5 kulcs környékén be lehet szerezni - az olyan 2400 és 3100 Ft körüli összeg lenne csak.
Viszont mindkettővel az a bajom, hogy ezek ilyen PS2/VITA-ról jövő "felújított" cuccok és bár viszonylag jobb portok azért visszaköszönnek az alap betegségei illetve ezeknek inkább a sztorijuk tűnik erősebbnek és nem annyira taktikai részük - aztán lehet hogy tévedek.
De.
Mostanában elkezdtem tologatni a Last Remnant-ot és az egy akkora alulértékelt* játék ezen a téren, hogy arra nincs szó és azt olyan 1000-1200 ért már be lehet szerezni. Olyan epic csatákat lehet benne vívni hogy nem is gondolnád - csak adj magadnak egy jó órát mire ráhangolódsz.
* 50 órát úgy beletekertem mint a huzat és kb 25% körül járok
-
tomsolo
addikt
válasz
sepsi0 #81920 üzenetére
dispenseren 2 TF2kulcsért tudsz venni Portal Bundle-t (1+2) - az ha steamen veszed a kulcsot akkor cirka 3,86 euro. (Persze a walletet fel kell tölteni hozzá, az meg minimum 5 euro.
-
tomsolo
addikt
válasz
maross #81917 üzenetére
Ha szeretsz fogadni, nézzük meg mi lesz vele.
Ha februárban* nem tudok ezzel játszani - bár a kulcsával a GOG-n sztem igen, de azt ne számoljuk bele - akkor én veszek neked vmit 3360 Ft-ért, ha mégis tudok akkor pedig te jössz nekem ennyivel.
Deal?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
*feltéve ha megjelenik addigra -
tomsolo
addikt
A Witcher 3 preorder egész jó áron megy még a botoknál, olyan 3400-4200 Ft-ért zsákolható, viszont február még messze van.
-
tomsolo
addikt
Megnéztem pár Sárkány Kor Inkvizíciós videót, csak nekem van olyan érzésem hogy - bármit is állítsanak ezek - hogy mégis inkább a 2-re fog ez hajazni?
A gui pl. kapásból elég ocsmány és ezek a rohamozások pont olyan szörnyűek mint amiért a 2-t még virágboltin se voltam hajlandó folytatni.
-
tomsolo
addikt
Vajon a Space Hulk Ascension Edition - de hülye egy név, főleg az edition címke miatt - vajon tényleg "más" lesz mint a sima vagy sikerül eladni ugyanazt még egyszer?
Érdekes, hogy a traderek még nem nagyon árulgatják mivel a rendes steam árhoz képest az orosz verzió fele annyi - olyan 6 kulcsra jön ki az ára - plusz ha fiókon van sima Space Hulk akkor le is jön belőle még 25% és nincs rajta még lock ahogy nézem.
A hőképes és állítható fejkamera jónak néz ki egyébként benne, és ha minimalizálják a kockázás lutriját valamint normálisabb sztorit illetve szerethetőbb, tápolgathatóbb csapatot kell kommandírozni akkor a 2 500 -3 000 forintját még meg is fogja érni simán.
-
tomsolo
addikt
A 3 dolláros GOG-os SHADOWRUN RETURNS volt már téma itt?
-
tomsolo
addikt
Fú ez mekkora játék volt!
-
tomsolo
addikt
Hát ez a WakFu remek időégető alkalmazás ennyiért.
-
tomsolo
addikt
Zseniális mikért nem kérnek pénzt - nem is keveset.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #81331 üzenetére
Én egy év alatt szedtem össze ~300 játékot(magát az accot asszem az ingyenes Metro-ért csináltam vagy SS-ért már nem is tudom)* úgy hogy nem is megyek rá minden bundlira, akcióra - sőt, rendszeresen le is késem őket az itteni traderek nagy örömére
.
* Most megnéztem tavaly ilyenkor 3 játékom volt:
1. Serious Sam
2. Test Drive Unlimited 2 - ezt se vettem hanem kaptam egy modder társamtól miután az Atari kibannolt
(steamen sose volt elindítva, mert ugye nem kell hozzá)
3. Metro 2033Vicces, hogy utána lévő 3 címet meg a Uplay-en vettem steamre.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #81276 üzenetére
engem is ez kavart be mert a kukri alakú kulcstartóra annyira nem hörögnék rá na de egy Zippo lighter hnnn
-
tomsolo
addikt
Ma a sparban néztem a PC Guru vagy Gamestar hátoldalát és látom hogy az FC4 Limited Editionhoz benzines öngyújtót adnak ajándékba?
-
tomsolo
addikt
Jade Empire-t hol lehetne olcsón beszerezni?
-
tomsolo
addikt
Deadly Premonition-hoz van fix - asszem ua az gyerek csinálta aki a DaShoz is reszelte.
Maga játék egyébként nem rossz - csak ízig vérig japó játék, a szori elég mindfuck a szereplők szintén.
DarkSiders 1 vs 2: a második rész elég molyolós és gondolkodós lett, több tápolgatással. Nekem az 1 jobban bejött, de a 2 sem rossz kicsit Tomb Raideresebb illetve vontatottabb.
A DLC-kkel óvatosan nem tudom lett-e fix hozzá, de ha elér egy méretet a mentés akkor szopó volt.
-
tomsolo
addikt
válasz
djculture #80987 üzenetére
Nem veszek addig UBI játékot többet míg előtte warezban ki nem próbáltam - és nem is a gépigény miatt...
Watchdogson kiakadtam - elő se vettem többet - mikor elbújtam a rendőrök elől egy lezárt garázsba kikapcsoltam a motort és még így is beszkennelt az arra elhaladó rendőr két utcával arrébb öt perccel később.
A csodás szkriptet persze már nem sikerült megírni rendesen így mivel lezártam a kapukat ott téblábolt kb 300 rendőr a lakótelepen és egymás törték össze.
-
tomsolo
addikt
Marha jók ezek a steam szerinti ajánlások:
Door Kickers
Mivel nemrég megnézted a(z) The Riviera Line: Exeter-Paignton Route Add-On játékot -
tomsolo
addikt
1$
Streets of Chaos - Desura
Bermuda - Desura
Haegemonia Legions of Iron - Steam
Haegemonia The Solon Heritage - Steam3.99$
The Book of Unwritten Tales Digital Deluxe Edition - Steam
Cloud Chamber - Steam
Mind Path to Thalamus - Steam
Depths of Fear Knossos - Steam
UNLOCKS SOON
UNLOCKS SOON
UNLOCKS SOON -
tomsolo
addikt
http://www.bundlestars.com/all-bundles/lord-of-the-rings-bundle/
9,89 EUR
LEGO The Hobbit
Steam - WinLEGO The Hobbit - Complete DLC Pack
Steam - WinLord of the Rings: War in the North
Steam - WinGuardians of Middle-earth
Steam - WinGuardians of Middle-earth: Smaug's Treasure
Steam - WinLEGO The Lord of the Rings
Steam - Win -
tomsolo
addikt
Csak szólok, hogy gmg-n a preorder azt jelenti kb, hogy megjelenés + 12 óra... és utána játszhatsz.
A Child of Light-tal simán eljátszották ezt, ez csak azért volt idegesítő, mert másnap reggelre sokán már ki is pörgették
-
tomsolo
addikt
válasz
tomsolo #80647 üzenetére
Egyébként ha ott azt látod hogy _APPNAME RU az nem region taget jelent, hanem a vásárlás/aktiválás helyét... pl. kulcsoknál/dobozos játékoknál mindig az van ott hogy _APPNAME HU gifteknél meg az ajándék vásárlási helye/országa.
Ami lényegesebb info, hogy ott packageknél milyen szám van, az alapján kapsz érte lockot, ha csak Gabe nem mozgatja ilyenkor automatán vmi más érvényesíthető csomagra.
-
tomsolo
addikt
Shadow of Mordor
Megvettem hozzá cirka 320 Ft-ért a Dark Ranger DLC-t fast2playen - plusz ruha + meg vmi rúna - vicces volt mert kód nem string volt hanem orosz nyelven egy kockás papírra volt felírva egy képen
A steam elsőre nem igazán akarta leszedni - kellet hozzá wbplay belépés - de másodikra már ott volt ahol kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest