- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #134353 üzenetére
message center-t lesni kell: Starting today, all Forza Horizon 4 players across Xbox Game Pass, Xbox One, Windows 10 PC and Steam can add the 2019 Porsche 911 GT3 RS to their collections for free by playing Forza Horizon 4 while logged into their Xbox profile between now and March 14 at 10 a.m. PDT.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
2thletme2day #134345 üzenetére
ez mi a tosz?
vagy én vagyok túl öreg
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Arkennys #134331 üzenetére
főleg Sinkó László zseni szinkronjával, rip
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cskamacska #134294 üzenetére
ezt a ps5 topicba kéne bedobni
lehetne mutogatni ujjal pár szentfazékra
-
Mr.Csizmás
titán
miért röhögjük körbe a szent pénzszivattyút: akciós Haegemonia alap: 0,49€, kiegészítő 0,49€, bundle-ben 8,99€
ergo a 30% feudális jattból 10+ év alatt nem sikerült lescriptelni, hogy forkolja az akciós árakat más sub-ra is...
-
Mr.Csizmás
titán
GMG:
Press start on your new year with 22% off top new games coming soon in 2021 by applying your RRP voucher code at checkout.PREPARE2PLAY
*[General Voucher Exclusions] -
Mr.Csizmás
titán
Overwatch kód megjött.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FunPro #133685 üzenetére
v4 esportV4 Future Sports volt, 2018 őszénjó kis közpénztemető/égető -
Mr.Csizmás
titán
válasz
TheNewDawn #133581 üzenetére
amíg volt steam, meg origin hoki java alapon és ennyi, ja meg blizz a konkrét 10 db játékával, addig valid érv volt a steam az isten, de azóta eltelt 8-10 év, és kb. mindegy mi fut a háttérben, ha megy a game
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FunPro #133453 üzenetére
na, a g2a ugyanez a nyílt piactér csak digitális javakkal
s7evcsenko vili, emagon is xy rucit forgalmazza az emag, meg 3 különböző sufnibót, de az emag hírleveles kupon csak az emag által forgalmazottra jó. gondolom a samunál is ebből indulnak ki hogy a cég legit. (ugyan ez az emag sufnival való problémákra, a gazdatest nem segít semmit)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #133433 üzenetére
ez pont olyan mint emagon a hivatalos emag, stb. boltok, meg a kispista sufni's collector kft. termékhirdetése ugyanott (legjobb amikor gmailos címe van, ezt a bb topicban szokták tárgyalni).
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #133376 üzenetére
lefordítom, őt valószínűleg nem érdekli
-
Mr.Csizmás
titán
HB-n van valami olcsósítás még akciósra? witcher első része (megint) ingyenes, öcsémnek behúznám a 2-3-at is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #133213 üzenetére
ilyen oldal nincs ps-re?
nkaresz1976 köszönöm
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cskamacska #133198 üzenetére
marketpalace, akkor bb topic alapján szállítanak, csak éppen a várható időpont olyan mint az időjárás.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cskamacska #133191 üzenetére
590-esemet konkrétan alzás kuponos besz áron adtam el, annyira felinflálódott
helyette szintén onnan lett 48-ért egy refurb 580 xfx, csendesítve a gépet.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #133101 üzenetére
azért egy normális monitor megúszható 50-70 körül, perifériák dettó, 25-ért (akár darabja) már ontopic jóváhagyott bill, egeret, gamepadot lehet venni. persze 4k, vr stb. erősen drágító tényező egyenként is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #133007 üzenetére
igen, birodalmi rohamosztagos célzóképességekkel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
guftabi96 #133005 üzenetére
warzone, plunder. csak 20 mp a respawn, nem kell lootolnod, fix loadouttal érkezel, és a pénzverde motiváló. (mondjuk beletrollkodni mások gyűjtésébe is jó buli
)
hétvégén a sok console peasant auto aim miatt nem annyira szórakoztató
mert összerak crossplatformban.
-
Mr.Csizmás
titán
lmao
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #132828 üzenetére
[link] fandom wikia
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #132794 üzenetére
hbm-nél asszem ha lejár, alapból beteszi, mert érzésre jóval több linkem és serial-om van, mint amit emlékeim szerint elajándékoztam, vagy eladtam, beaktiváltam. (ld. archivált HA hirdetés, ott is vagy ~30 tétel maradt, amikre még pár forintos ajánlatot se kaptam)
@ZsZso
főzök mégegy kávét ehhez
még nem aktiválták - pipa
Ha lekérték már őket akkor már sehogy. - pipa
csak azokat amiket Te vásároltál, - pipa
csak még senki sem redeemelte - pipapont ezek a kritériumok kellenek
jövök egy körrel
-
Mr.Csizmás
titán
hb monthly maradékoknál honnan tudom, hogy már aktiválva van?
csak linkek vannak főleg.
-
Mr.Csizmás
titán
SPOILER?!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FunPro #132587 üzenetére
217980 id-vel, + dlc a jó, RHCP verzió - ha még találsz ilyet.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SzabóTamàs90 #132417 üzenetére
majd március környékén meg tudja válaszolni
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FunPro #132370 üzenetére
mondanám, hogy R2600+B450, de vszeg nem tudnád alzás áron beszerezni mint én (35+20 a cpu+mb, -> adatlap), cserébe a B150+i5-6400 elment 37-ért a háztól. ott is ez volt a dilemma, hogy pénzlocsolda lett volna egy 6700.
az 1060 bőven jó ebbe is, ha 6gb-s, én bánom már hogy 590-re cseréltem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cskamacska #132277 üzenetére
ha már téma, anno alzán okosba vett 2600-at (akkor 36 tallér volt) megéri féléves HA áron lecserélni egy 2700X-re, ami BB topicos linkből sikerült behúzni 54 pénzért? (mert akkor utóbbit átveszem a bolti rendelésből)
105W TDP, nevermind, ennyit nem ért +2/4 c/t, és 500 mhz.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Executioner #132215 üzenetére
gog-ból meg nincs fizikai példány gondolom
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
swine hd remastered-ből van cd-s kiadás? vagy csak olyan, ami steamen aktiválós?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cskamacska #132062 üzenetére
moneymoneymoney
én is csak a jövőállóság miatt vettem ayymd-t, inteles kezdés, megbánt amd kitérő után intel, aztán amikor az i5-6400-al a gépben láttam, hogy a 8gen-ben sincs semmi újítás, mondom ebből Abufaktor lesz megint
nem bántam meg, majd idővel egy 36-700-at veszek, ha már lenyomta a 4gen az árakat. pcie4 témához: hát egyelőre nem érzem limitálva, mivel kőkori fhd-ban játszok néha
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Plebi #132056 üzenetére
köszönhető a szemellenzős kék fanoknak, akik magasan tartják a kereslettel az árát jóval a valós értéke felett, és az ótvar konzolportoló stúdióknak, hogy évekig intelen futott csomó minden jobban, mert singlecore optimalizált vackok voltak a fő csapásirány. (helló cod, wot, stb.)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
echterion #132030 üzenetére
az érvelésed megállja a helyét az aktuális gazdasági állapotra vonatkozóan. [értékvesztés]
miért ryzen? újabb soc utasításkészlet, 4/8ct vs 6/12ct, 90 vs 65W tdp, és ha elfogyna a kraft pár év múlva, még mindig tudsz beletenni zen3 cpu-t, ami 2021-ben jön. én i5 6400-ról váltottam olyan lappal, amiben a mostani zen+ (2600) után garantáltan beletehetek zen2-t,, és nagy valószínűséggel zen3-at is.ellenben a Haswell az 8 éves lesz, mikor kijön a zen3, ugyanúgy zéró garanciával és fejlesztési lehetőséggel a 4790K-n tetőzve. (22 nm 5xxx-eket ne vegyük ide, mert ritka és drága)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cskamacska #132013 üzenetére
ayymd-ből (ezt lopom) még jó vétel a low-low pasziánszozós gép@2020-ban a R3 1200AF - ami egy vonalkódcserélt 2300X 20k-ért, igaz "csak" 4/4ct de 3.5/4.0Ghz boostot tud. vagy dupla pénzért a nagytesó 3300X, ami kb. egy 10400F szintet hoz a 4/8ct-vel, házon belül meg 2600 szorongató a 4.3Ghz boost-al + gyorsabb ipc-vel a zen2 miatt.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Kelleret #131977 üzenetére
majd eljön az idő, amikor olcsóbb lesz a robot hosszútávon, mint az élőerő. ld. tévék, régen tele volt elektronikával, most egy férfitenyérnyi alaplap a kijelző hátán a lényeg. továbbá az öntanuló AI-ban rengeteg potenciál van, talán megérjük azt, hogy mi tanítunk be gyári munkásként robotokat dolgozni.
-
Mr.Csizmás
titán
Call of Cthulhu 10€
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest