- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
dejaris #55700 üzenetére
Hallottam hogy az amcsi katonák bohóckodnak ilyesmivel, de ez csak gyerekjáték a részükről. A vérprofi zsoldosok viszont nem hiszem hogy ilyesmivel játszanának. Azokra az emberekre gondolok akik valakinek a magánhadseregében szolgálnak és hivatásos katonákat reggeliznek.
-
eami
veterán
válasz
dejaris #55210 üzenetére
ha veszel valamit az USA-ból / EU-n kívülről akkor a hatályos trv szerint VÁM és ÁFA kötelezettséged van a magyar állam felé. Kivétel ha egyéb kedvezményes megállapodás van adott országgal mint amilyet nemrég írt alá az EU Kanadával és amilyet remélhetőleg a jövőre az USAval. Amíg ez nem így van addig ezekre a digitális termékekre is ki kell fizetni ezeket az adókat. Neked... mint ahogy te fizeted itthon is csak a bolt befizeti helyetted... itt ugyebár arról van szó hogy az amazon nem akarja befizetni helyetted a magyar állam felé az adót így ha csak nem kintre rendeled (vásárlás országa) akkor nem is enged vásárolni. De neked nincs kinti címed, pusztán bekamuzod, hogy ne kelljen kifizetni az adókkal növelt árakat (=magyar steam store). Na ez az adócsalás ebben. De ha gondolod, menj be a NAVhoz az amazonos játékszámláiddal és kérdezd meg lógsz e nekik valamivel
Ha írásba adják neked hogy nem, akkor meghívlak egy sörre
/bocsi hogy rajtad vezettem le a példát, nyilván nem gondolnék én rólad ilyesmit/
(#55212) Csapoati: jogos, itt fejezzük is be. Boldog Karácsonyt
-
maddionmax
senior tag
válasz
dejaris #55036 üzenetére
Sajnos közben már véget értek az akciók GMG-n is
r3dsnake: Nem pack volt, részenként vettem meg és összesen 6.8€ fizettem érte (-20% kuponnal és összesen 2.2 € visszatérítéssel...ennyit adott a vásárlások után.)
AC3 Nuuvemen volt olcsó (BRL 17,49), de már annak az akciónak is ahogy nézem vége és visszaállt a régi ár.
-
cskamacska
addikt
válasz
dejaris #54617 üzenetére
Amazon.com DVG részlegében minden US customers only.
más:
Quantum Conundrum: Season Pass 2€ GMG20-ZB5D1-93X49 kóddal
alapjáték+össz DLC, pluszegysor -
djculture
félisten
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dejaris #53073 üzenetére
Igen, ezekkel az 1 dolláros bundlikkal, meg 5-10 eurós AAA címekkel már kicsit borul az árak egyensúlya. Mert mondjuk 100-ból van egy konzolod, a korrekt gép meg kb 150 ezer. Ha konzolra 10-15 ezer egy játék, PC-re meg max. 5, akkor elég hamar kiegyenlítődik a dolog. Persze a konzoljátékok továbbadását nem vettem bele, de a bundlikat sem.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
dejaris #52396 üzenetére
Infantry szinten megkapod a fegyvereket, de csak "alap", tehát ironsight és semmi más... az összek kis kütyüt, és csatolmányt játék során kapod meg úgy mint más.
Tehát annyit nyersz hogy megkapod az összes fegyvert. Nyilván járműveknél ez 100%, mert ott nincs plusszba még további kütyütenger.
Amugy az amit idéztem az történik, ha megveszed.
Nyilván aki sokat játszik és sokszáz órát beletol annak kvázi majdnem mindegy (nem éri meg).
Aki csak néhány hétvégén, ha épp olyanja van játszik pár kört (mint én), annak megéri, mert legalább nem szenved a sok 100-as überpro ellen annyira megfelelő fegyverek vagy jármű fegyverek/védelmek hiányában. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
dejaris #52393 üzenetére
Épp ezt mondom hogy ez jóval kevesebb ennyi pénzért.
Amugymeg:
The Ultimate Unlock kit does not unlock any attachments for the weapons, rank based weapons, or assignment based weapons or assignment based vehicle unlocks.
Tehát azis csak az alap fegyvereked adta, persze jóval többet, meg a járművekhez megadta a fegyvereket. De az túlzás hogy elveszett a játék értelme. Attól ez még messze volt BF3-ban is.
Tehát nem kapsz meg messze mindent. Még akkor sem ha lenne BF4-hez is ilyen. (Amugy később szerintem lesz, hogy a koca játékosokat mint én picit felhozza legalább a fegyverválasztékban.)
-
Alien83
senior tag
válasz
dejaris #52026 üzenetére
oks, de...a kari adataim bent vannak, belépek megveszem, ahogy megvettem törlöm a kariadatokat...ennyi, más gond nem történhet nagyon, kodot ugyis gyors elnyomod, utána max jelszóváltoztatás, tudom mit jelent a vpn, vigyázni kell természetesen, de azonnal nem tudnak vele visszaélni azért.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dejaris #51464 üzenetére
Na most én megnéztem a 4 játék árát, amit te drágának mondtál (15-18k), ezek átlagban 10-10,5k-ba kerültek a megjelenéskor. Nem értem akkor a dolgot. Az átlag most is 10k, ami alapjában véve még jobb is, mint 10 éve, mert ugye akkor azért nem annyit ért 10k, mint most. De ettől függetlenül remélem minél többen követik az Ubi meg a Codemasters itthoni képviseletének példáját, és 7-8-9 ezrekért dobják ki a játékaikat.
-
reelc
veterán
válasz
dejaris #51416 üzenetére
Igen, több játék, amiből több meg is van.
A határom nem inflálódott.De a fizetésem igen. Nem ér annyit, mint 6-7 éve.
(#51417) maross: köszi.
Az a helyzet, hogy a szivemet dobogtatja ez a jó kis csomag (térképek, stb.).
De pl. a Skyrim már nem futna nálam, legalábbis normálisan nem.
A Morrowind a sorozatból a nagy kedvencem, és az Oblivion is tetszik. Biztosan tetszene a Skyrim is (videók, stb. alapján tetszik).Szóval ha ez a csomag lemenne mondjuk fél év múlva 6-7e-re megvenném. Amúgy nem.
-
maddionmax
senior tag
válasz
dejaris #51300 üzenetére
Nem titok, én itt kifejezetten Battlefield 4-re gondoltam. Azt írták Origin-en, hogy készülnek a nagy és csúnya Fekete Péntekre és jól leárazzák a most húzó szoftvereiket.
Nem olyan régen kiadott az amcsi McDonalds kuponokat, amik -$10 jelentenek Originen. Ilyenem is van egy és ha véletlenül még össze is engedné vonni a kettőt, akkor lehet, hogy barátságosabb árfekvésbe kerülne a BF4.
Nyelvi korláttól nem tartok, de ha nem tudom beaktiválni, az erősen szívás lenne
-
storm3
senior tag
válasz
dejaris #50806 üzenetére
Kukacoskodó vagyok,tudom, de ezek a vegyél féláron cd kulcsot oldalt(kivéve DRM-esek) mennyire megbízhatóak? Értem ezalatt, nem lesz olyan 2hét múlva hogy ó bocs bannoltunk mert valaki kileste a cd kulcsot a Nevada sivatagban lévő DVD shopunk szállítmányából és eladta online?!
Köszi mindenesetre, mindjárt barátibb mint a bolti ár - főleg hogy van már DVD-m, csak az acc nincs meg
-
duvi
nagyúr
válasz
dejaris #50773 üzenetére
GamersGates Dragon Age 2 fent van. Csak a The Black Emporium DLC kulcsot adják hozzá. (korrektül mellékelik a manual+patch+hires textura pakkot) A Bioware oldalon lehet regelni az EA/Origines accal. Ami viszont jó hír, hogy nem kell az Origin kliens a játék futtatáshoz, mint pl. a BF3 esetében.
-
djculture
félisten
válasz
dejaris #50793 üzenetére
Körül szoktam nézegetni mert néha nagyot lehet vele kaszálni. Midway is amikor bedöglött a tescoba ledobálták az összes játékukat az alsó polc belső részére, megszünt a támogatás stranglehold is egy szendvics áráért volt meg az Blacksite: Area 51 is . thq-val ugyanez megvolt, interneten kivül is..Meg régen az Ea is a régi játékait fillérekért dobálta igénytelen boritóval de már ez megszünt. Nfs Carbonig volt ez szokás
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dejaris #50753 üzenetére
Szerinted, ezt megint elfelejted hozzátenni.
Amugy 25€ volt amit valoban elkölthettem volna jobban (nem, nem a BF4 féle "szép-szép csak épp nem lehet azzal se normalisan jatszani" dologra)...
cskamacska: ki védi? Csak épp az ilyen dejaris féle haterek miatt szolok oda ha hulyesegeket mondanak. De legyetek boldogok mert ti letorrenteztétek a single-t és nem kell megvárnotok amig javitjak a multit...
-
szami777
addikt
válasz
dejaris #50757 üzenetére
Azért a 60 Euro kicsit túlzás
Hogy be meri e vallani magának, vagy nem az az Ő dolga senki másé.Én nem ájultam el a játéktól egyáltalán, de meglehet, hogy neki tényleg tetszik. Valakinek ez most bejön, valakinek nem. Közeli haveroktól is szinte csak pozitív visszajelzéseket kapok. Izlés kérdése, amit jó tiszteletben tartani.
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz
dejaris #50649 üzenetére
Az a tömeg elég elégedetlen is, akárhol nézem a user review-kat, Amazon, Metacritic, stb...
Úgy látom ez az 50-60 EUR már nekik is fájt. A korábbi részeket ekkora flame-vihar azért nem követte.
És nem csak a single kampányt húzzák le (ami tényleg az egyik leglaposabb, legklisésebb, amit valaha láttam, bár volt benne 2 jónak mondható fejezet, de ez nem menti meg, főleg a kínos végjáték után), hanem a multit is. Egészen elképesztő hogy mégis mennyi zsét ki tudott csavarni ebből az Activision - ha UGYANEZ a játék megjelent volna Ghost Commando néven a City Interactive kiadásában, akkor a kutyát se érdekelte volna, megvették volna mondjuk 500-an, így meg... Ez a COD tényleg olyan brand lesz lassan, mint az Apple, ugyanazt le lehet nyomni a rajongók torkán újra meg újra meg újra meg... Szóval ezt a mariós dolgot is simán el tudom képzelni...
-
zone
őstag
válasz
dejaris #50355 üzenetére
A kiírt 1300 jó, 2000 már kevésbé. Ha van -50% valahol, ugyanennyiért meg tudod venni. De itt előrendelői jegy kell ehhez az akcióhoz.
Én úgy emlékszem csak akkor lehet a 30 napos Battlechest-tel játszani, ha beaktiválsz mellé egy Gamecardot vagy megadod a számlaszámod. -
warcat
veterán
válasz
dejaris #50351 üzenetére
Lvl 20 ig ingyenes a WoW amugy,érdemes akkor aktiválni a battlechestet,bár az még kezdönek is max 2 nap(délutáni pár órás játékkal).A Battlechesthez 30 nap játék jár, már lvl 85-ig az összes kieg bennevan,csak az utolsó nincs.
mzoli:dehogynem, nem sok értelme lenne a csalogatásnak egyébként.
-
ZS3NI
őstag
válasz
dejaris #49647 üzenetére
http://steamcommunity.com/market/
már az első oldalon ottvan, mert elég népszerű cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest