- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Remek, a trailer alapján szó szerint semmivel se lett szebb vagy több a Mafia 3, de letöltéskor az eredeti változat mindenestül 54gb volt, most 64, majdnem 65 a defenitive.
A Mafia 2 eredeti verziója meg átment elérhetetlenbe Steam-en, a kliensben meg kapott egy classic megnevezést, mindezeket ingyen.
-
cyberkind
félisten
Tudja valaki, hogy a Gta SA-ban is tiltásra megy egy-két küldi ha csalást használ az ember mint a 4-ben?
-
cyberkind
félisten
válasz
gyimger #130575 üzenetére
Nagy munka ide vagy oda, ha a 2K számol még a Mafia brand-del, akkor a 3-nál elkuffantott melót, most kamatostul bele kell dobniuk, máskülönben mehet a süllyesztőbe, gyanítom, ezért is került bele az 1 a körbe, ami az eddigiek alapján nagyobb figyelmet kap, mint egy hd kiadás.
Mondom ezt úgy, hogy nekem bejött a 3. rész minden téren, mert a 2. annyira mellé ment a tökéletes 1. után.
És vannak képek is az 1-ből.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
CptAdamica #130501 üzenetére
Nem kérdés, Plague Tale kell neked, a Far Cry 5 csak coopban szórakozás.
-
cyberkind
félisten
A Cyberpunk tud jönni mindenre, érdekes módon a CDPR nem szarakodik ezzel, de a Ubisoft-nak valamiért muszáj, kár ezért, mert nem abszolút király játékok jönnek tőlük, nincs meg egyikben se az a plusz, de jó játékok, viszont így nálam kimarad, hacsak nem lesz 3eu mint anno a The Divison 2 volt, ennyiért eltudom nézni a Steam hiányát.
-
cyberkind
félisten
Assassin's Creed Valhalla, holnap meg trailer, megyünk a Mad Max-be.
-
cyberkind
félisten
válasz
reelc #130449 üzenetére
Igen, de az nem horror, nem nyomasztó az egész film, onnantól, hogy találkoznak a lénnyel, tény, hogy jó irányba vitték tovább akkor a franchise-t, de sajnos ez is maradt meg mindenki fejében, hogy bumm-bumm, lövöldözni kell mindenre egy Alien filmben vagy játékban.
Az overhaul mod meg anno egy halálszimulátort csinált a játékból ha minden igaz, én nem próbáltam.
-
cyberkind
félisten
válasz
reelc #130441 üzenetére
Nem tudom, ki, mit vár az Alien-től, de még a szerencsétlen AvP szériában (amiből az 1-2, tehát a régiek igencsak jó voltak) az ember kampánya igencsak fosatós, de egyik se adja vissza az első film élményét, ami az igazi Alien. Arról nem beszlve, hogy a 2. film után a teljes széria minden téren, közel 30 évig pihenőre ment, mert a filmek szarok voltak (igen, nézhetőek, de a 2 után mind nagy szar), a játékokból az AvP crossover nem voltak nagy számok, az első normálisabb játék meg az Isolation volt, aminek vannak hibái, de 30 év után csak sikerült valami értelmeset kidobni ebben a szegmensben, ami abszolút hű az alapműhöz.
(#130444)reelc
Mert szar, én végigszenvedtem nem 1x a játékot egyedül, meg coopban is, utóbbinál jobb az élmény mert többen vagyunk, de egy trágya az egész, persze lehet mondani, hogy ez az igazi zélienféling, mer' lőni kell benne mindenre is, csak az Alien nem ez, bár tény, hogy nem ez a legnagyobb gond azzal a játékkal. -
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #130407 üzenetére
Nem feltétlen, nekem ez ami most is van az on topikban az majdnem egyenlő az útvesztővel, nulla moderálással, minden felesleges kommenttel és társaival, akárhogy ráérek, gyakorlatilag követhetetlen az egész. Abszolút nem tudom miért, de valamiért nagy szükség volt anno erre az offra, viszont mint feljebb írtam ez a véleményem az egészről - "Felesleges az egész off meg nem off topik külön, senkit se érdekel, betartatva sincs, hagyni kell az egészet mint a gombát nőni." Elég volna egy topik ide az off szakaszba, azt hadd szóljon minden ömlesztve, majdnem mint most.
-
cyberkind
félisten
Jön a Crysis: Remastered, ami biztosan csúnyább lesz mint az eredeti (2007-ből).
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #130348 üzenetére
Azért szerintem a 4. részt a 2-3 mintájára még ellehet fogadni, de tény, ide egy Code Veronica kellett volna mindenestül, vagy a 0-1 teljes felújítása, nem az a bugyuta fixkamerás dolog, amivel egy küzdelem a játék minden fokozaton. Nekem épp ezért a Resident széria főként a 2, de a 3 is oké, aztán meg a 7, talán még a Revelations is jó lehet, de nem próbáltam.
-
cyberkind
félisten
válasz
TheNewDawn #130314 üzenetére
Igen azt, de a ott nem 10eu a teljes változat, sőt, nálam 45font.
-
cyberkind
félisten
válasz
TheNewDawn #130311 üzenetére
Ennyiért tökéletes lesz a teljesen legális boltokból.
-
cyberkind
félisten
válasz
TheNewDawn #130292 üzenetére
Abszolút az a legjobb ha vár, ez a DLC csak egy kapkodás volt a 2. rész hatalmas sikere után, azonkívül, hogy szebb, másban nem hiszem hogy több vagy jobb, ez nem AAA kategória, max 40eu, de az is már húzós szájjal, a reális ár 20 körül alakulhatna.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Nem értem mi történt a Capcom-nál, tavaly, a Resi 2-nél volt előtöltés, a kód se egy nappal a játék megjelenése előtt jött, arról meg nem is beszélve, hogy nem volt tele a Frutyúb full walkthrough-val és társaival. Nem toltam az eredeti 3-at, de annyit olvastam, hogy anno a 3. rész, igencsak érdekesen készült és fogadott játék volt, úgy néz ki ez most se változik meg gyökeresen.
-
-
cyberkind
félisten
2.5 Font, vagy 3 Eu a Division 2 abban a fos Uplayben ennyit talán megérhet ez a tsoda.
-
cyberkind
félisten
Ha, nagyon ha, egyszer lesz itt ilyen (amit maximálisan és teljesen kétlek), akkor se lesz ennyi elég, sokaknak elképzelhetetlen a jogtiszta szoftver, ha az beszerezhető legálisan, pedig ahogy feljebb is lett írva, már nem a régi a torrent se, abszolút nem éri meg azzal szarakodni. Úgyhogy majd egyszer, soha napján, de akkor mindenképp.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
A R*-nak is keféltek? Persze nem most, de a jövőben lesz változás, és nem jó irányba, az tuti.
-
cyberkind
félisten
Death Stranding Steam-en.
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #128553 üzenetére
Csak London miatt szomi, így marad az AC régebbi része londonozni.
(#128554) s7evcsenko
Ha meg engedne, akkor se változna semmi, másrészt ezt a szisztémát fenntartani se olcsó és könnyű, sok munka volt ez, nemcsak berobbantunk egy shitnite-tal, amiből dől a zsé. -
cyberkind
félisten
Cyberpunk 2077 jövő tavasszal jön!
-
cyberkind
félisten
válasz
vorosmarti #127481 üzenetére
Kratos is migri?
-
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #127402 üzenetére
Gameplay is van ám.
-
cyberkind
félisten
Intenzív, és igencsak más a Sekiro mint az eddigi soulslike játékok, nem hittem volna, hogy lehet ezen az úgymond "nehéz játékmeneten" érdemben változtatni, huhh...
-
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #126853 üzenetére
Mintha tudná a kábeltv-t élvezők nagy része, hogy honnan is van az alapkép.
-
cyberkind
félisten
A DMC 5-höz mennyire ajánlott kitolni az előző részeket?
-
cyberkind
félisten
Gameplay volt de nem a teljes térképen, hanem csak egy részén ha minden igaz, aztán max 30fps-el az akkor brutál csúcs gépeken, ahogy most a Cyberpunk demo-val, nekünk nem lehet választani mit kapjunk, de ha ez nem jó akkor az kéne, viszont akkor meg az nem lenne jó és ez kéne, nekem ez a játék mindenhogy gyönyörű, modolva meg pláne. Persze kamuztak, de nem mindegy mit kaptunk a pénzünkért, soha rosszabb ne legyen a piacon, pedig csak rosszabb lesz.
-
cyberkind
félisten
Pontosan, nemhiába jött az E.T.-vel az apokalipszis, azt a fost csak azért csinálták meg, hogy a film körül ott legyen és hozza a lét, pár hetet melóztak az egész játékon, nincs semmi meglepő az utána bekövetkezett dolgokon.
(#125403) Agyzuzo
Ha olyan játékokat csinálnának mint a Soldier of Fortune és társai akkor igen, de amúgy semmi szükség rájuk (se). -
cyberkind
félisten
AC Origins Season Pass-nek van értelme, vagy elég az alapjáték?
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #125093 üzenetére
Egyre több játékot nem kell megvenni mert a saját szarjukon lesz elérhető csak, ők tudják, én költöm másra a pénzemet.
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest