Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz FunPro #133341 üzenetére

    De Boxon mit csinálna szegény Volvo, árulnák a maréknyi saját játékuk 10-15 éves X360-as portját? alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""

    Steam-nek PéCén van jelentősége, azzal a MS sokat nem tud kezdeni.

    Egyrészt Steam kliens képességeit pöccre pontosan le tudták volna másolni már tegnapra, nem fekete mágia a Windows készítői(!!) számára, csak tosznak belefektetni annyi pénzt és energiát, mármint pont ebbe.
    Epic szintúgy toszik az egészbe bele, két közepes indie röghöz kötésére elvert pénzből háromszor jobb klienssel várhatnák a világhódítási kísérletük második évfordulóját, de ott sem szempont a jobb szolgáltatás nyújtása. :(

    Illetve Steam beágyazottsága, na az kellene mindegyiknek, de ezt maga Őgabensége sem tudná átnyújtani, ha akarná sem. :U Ehhez az kellene gyakorlatilag, hogy a MS a saját kliensét kivágja a kukába, átnevezze a Steam-et magát MS Bazárrá, Gabenék minden eddigi iparági kapcsolatát és szerződését megtartsa, és hatalmas játékszóró PR menetbe kezdjen az "ezért is az IGN a hibás" világvége hangulatot eloszlatandó. :DDD A Steam felvásárlása utáni esetleges kinyomásával ugyanis nem a Store-t erősítenék, hanem a Store-on kívüli összes konkurenst, nagy rakás MS utálat felszedése mellett, amit PR csapat legyen a talpán ami vissza tud csinálni mondjuk egy évtized alatt. :))

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák