- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Crytek #114684 üzenetére
Csak hogy én is beszálljak
Ez pedig az én véleményem: Az nem gond ha más a véleményed mint a többségnek, csak a bestbuy egy ajánlós topic. Ha kérdezik hogy ez ennyiért jó, és nekem nem tetszett, akkor leirom hogy ez ennyi még nem volt, nekem nem jött mondjuk be, de 91%os értékelése van steamen és itt is sokan hangoztatták hogy abban a müfajban nemrossz játék. Egy ajánlos topicban szerintem célszerü a saját egyéni szubjektiv véleményed mellett szóvá tenni az általános véleményt is. Tudom téged nem érdekel mások véleménye, de ha odairtad volna a hszed végén ezt amit én fentebb irtam itt most, akkor nem jött volna még 6 másik hsz ott hogy márpedig az alien jó.
Pusztán praktikusabb ennyi
Más téma: abbol amit irsz nekem az jön le neked maga a müfaj nem tetszik, ezzel nincs gond, csak egy lopakodós játéknál ne legyen már gond hogy lopakodni kell
Értem unalmas neked, de attol nem feltétlen a játék a rossz csak a müfaj nem jön be neked, engem meg nem köt le pl a foci, de ha ugy adodik hogy haverokkal mégis azt nézünk, nem fogok nekik panaszkodni hogy hát már megint 90 perc volt a meccs, mert nem is vártam mást, mondjuk 10 perces intenziv élményt hostess lányokkal
Ugyanakkor attol hogy nem szeretem nézni a focit még elismerhetem hogy vannak jó csapatok, mint pl az alien isolation a saját müfaján belül lehet jó játék
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest