Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz Crytek #114684 üzenetére

Csak hogy én is beszálljak ;]

Ez pedig az én véleményem: Az nem gond ha más a véleményed mint a többségnek, csak a bestbuy egy ajánlós topic. Ha kérdezik hogy ez ennyiért jó, és nekem nem tetszett, akkor leirom hogy ez ennyi még nem volt, nekem nem jött mondjuk be, de 91%os értékelése van steamen és itt is sokan hangoztatták hogy abban a müfajban nemrossz játék. Egy ajánlos topicban szerintem célszerü a saját egyéni szubjektiv véleményed mellett szóvá tenni az általános véleményt is. Tudom téged nem érdekel mások véleménye, de ha odairtad volna a hszed végén ezt amit én fentebb irtam itt most, akkor nem jött volna még 6 másik hsz ott hogy márpedig az alien jó. :)

Pusztán praktikusabb ennyi :)

Más téma: abbol amit irsz nekem az jön le neked maga a müfaj nem tetszik, ezzel nincs gond, csak egy lopakodós játéknál ne legyen már gond hogy lopakodni kell :DDD Értem unalmas neked, de attol nem feltétlen a játék a rossz csak a müfaj nem jön be neked, engem meg nem köt le pl a foci, de ha ugy adodik hogy haverokkal mégis azt nézünk, nem fogok nekik panaszkodni hogy hát már megint 90 perc volt a meccs, mert nem is vártam mást, mondjuk 10 perces intenziv élményt hostess lányokkal ;]

Ugyanakkor attol hogy nem szeretem nézni a focit még elismerhetem hogy vannak jó csapatok, mint pl az alien isolation a saját müfaján belül lehet jó játék :R

Új hozzászólás Aktív témák