Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Renok #101667 üzenetére
Elvileg igen, megkapod az alapjátékot + az EE update-t... de semmilyen DLC-t nem kapsz meg természetesen.
Ha egyben szeretnél mindent, akkor igen várnod kell... de amugy szerintem az alapjáték is elég nagy tartalom önmagában... a DLC-k meg igazán nem sokat érnek, ha egyedül játszol és főleg a történet alapú dolgok érdekelnek... Egyedül a Following az érdemi plusz tartalom.
Szóval én azt mondom szerintem megéri, ha jól emlékszem nem volt ennél sokkal olcsóbb előtte sem sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest