- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulstealer
csendes tag
Egy újabb kérdés, mitől lehet az, hogy ha az usb-t rádugom a már bekapcsolt rendesen menő gépre, akkor egyből leáll az egész gép, és bekapcsolás után, úgy, hogy még a pendrive benne van nem indul be a gép, csak felpörög a ventillátor, meg ilyesmi, de a képernyő fekete marad. Majd, ha kihúzom a tápkábelt és visszadugom az áramba a gépet, utána már elindul a gép, de addig nem, akárhogy próbáltam, amíg nem húztam ki az áramból, meg vissza, akár benne volt a pendrive akár nem. Amúgy ha kihúztam az áramból a gépet és visszadugtam, akkor már pendriveval együtt elindult rendesen, fel is ismerte a pendriveot. Mondjuk hallottam ilyet, hogy egy pillanatra rövidzárlatot okozhat a pendrive fém része amikor a ház fém részéhez ér bedugás közben. Hát nemtudom. Viszont az is igaz, hogy amelyik usb csatlakozóra akartam rádugni, arra előtte a nyomtató volt rádugva működőképesen. Tehát gondolom a gépben eleve be volt állítva, valahol, hogy a nyomtató használja azt az usb csatlakozót, és amikor rádugtam a pendrive-ot, akkor összezavarodott a gép biztos, na de hogy le is áll?
Vajon mi lehet a megoldás erre? Hogy ne kelljen először leállítani teljesen a gépet, majd bedugni a nyomtató usbje helyére a pendriveot és úgy bekapcsolni a gépet, hogy jó legyen a pendrive? A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest