Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soulstealer

csendes tag

válasz Rolly #18 üzenetére

Egy újabb kérdés, mitől lehet az, hogy ha az usb-t rádugom a már bekapcsolt rendesen menő gépre, akkor egyből leáll az egész gép, és bekapcsolás után, úgy, hogy még a pendrive benne van nem indul be a gép, csak felpörög a ventillátor, meg ilyesmi, de a képernyő fekete marad. Majd, ha kihúzom a tápkábelt és visszadugom az áramba a gépet, utána már elindul a gép, de addig nem, akárhogy próbáltam, amíg nem húztam ki az áramból, meg vissza, akár benne volt a pendrive akár nem. Amúgy ha kihúztam az áramból a gépet és visszadugtam, akkor már pendriveval együtt elindult rendesen, fel is ismerte a pendriveot. Mondjuk hallottam ilyet, hogy egy pillanatra rövidzárlatot okozhat a pendrive fém része amikor a ház fém részéhez ér bedugás közben. Hát nemtudom. Viszont az is igaz, hogy amelyik usb csatlakozóra akartam rádugni, arra előtte a nyomtató volt rádugva működőképesen. Tehát gondolom a gépben eleve be volt állítva, valahol, hogy a nyomtató használja azt az usb csatlakozót, és amikor rádugtam a pendrive-ot, akkor összezavarodott a gép biztos, na de hogy le is áll? :D Vajon mi lehet a megoldás erre? Hogy ne kelljen először leállítani teljesen a gépet, majd bedugni a nyomtató usbje helyére a pendriveot és úgy bekapcsolni a gépet, hogy jó legyen a pendrive? A válaszokat előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák