- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulstealer
csendes tag
Egy újabb kérdés, mitől lehet az, hogy ha az usb-t rádugom a már bekapcsolt rendesen menő gépre, akkor egyből leáll az egész gép, és bekapcsolás után, úgy, hogy még a pendrive benne van nem indul be a gép, csak felpörög a ventillátor, meg ilyesmi, de a képernyő fekete marad. Majd, ha kihúzom a tápkábelt és visszadugom az áramba a gépet, utána már elindul a gép, de addig nem, akárhogy próbáltam, amíg nem húztam ki az áramból, meg vissza, akár benne volt a pendrive akár nem. Amúgy ha kihúztam az áramból a gépet és visszadugtam, akkor már pendriveval együtt elindult rendesen, fel is ismerte a pendriveot. Mondjuk hallottam ilyet, hogy egy pillanatra rövidzárlatot okozhat a pendrive fém része amikor a ház fém részéhez ér bedugás közben. Hát nemtudom. Viszont az is igaz, hogy amelyik usb csatlakozóra akartam rádugni, arra előtte a nyomtató volt rádugva működőképesen. Tehát gondolom a gépben eleve be volt állítva, valahol, hogy a nyomtató használja azt az usb csatlakozót, és amikor rádugtam a pendrive-ot, akkor összezavarodott a gép biztos, na de hogy le is áll?
Vajon mi lehet a megoldás erre? Hogy ne kelljen először leállítani teljesen a gépet, majd bedugni a nyomtató usbje helyére a pendriveot és úgy bekapcsolni a gépet, hogy jó legyen a pendrive? A válaszokat előre is köszi.
-
-
Soulstealer
csendes tag
Csak egyéb ötletként, hogy van olyan is, hogy a laptop lefagy amiatt, hogy bele van dugva a pendrive és közben esetleg párszor ki meg bedugod a hálózati erőforrást a laptopnak. Azaz, ha váltasz konnektoros használatról akkusra miközben a gép megy és akkor újraindulhat, meg satöbbi, aztán meg arra is figyelmes lettem, hogy a laptopon kattogott valami, na aztán kiderült, a szervízes után hogy már épp ideje volt lementeni az adatokat a winyóról, mert a szétmenés határán volt már a winyó és az kattogott, kb 1 évet bírt a winyó
De a pendrive is lehet sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged