- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem mintha egy helyen írná csak a % ot de ha bent leszek megnézem majd. Még nem vettem meg.a programot,ha neked van ami biztosan bevált megköszönném ha adnál egy linket melyiket vegyem meg? Majd ha megveszem hogy müködik? Kapok egy kódót? Vagy magát a programot lehet letölteni valahol? Takarekosság miatt mindenhol ilyen nyomtató van mert tényleg filléres az územeltetése,még itthon nekem is.Szóval megérné megvenni.Köszönöm
-
Közben sikerült 65.84% ir nekem és 100,10% volt. Most megy is a nyomtató hátha egy darabig jó lesz.Köszi az infót
-
-
Most kerültem net közelbe,linkelnétek nekem az a kódót? Vagy a programot? Az a baj céges gép és nem merek bármit telepiteni rá,ha veletlen nem védi ki a virusírtó nagy galiba lenne.. Hátha nekem is szerencsém lesz és 0 ra megy a számláló de amugy simán megvenném 10 dollárért is ha azon múlik.De ha ingyen lehet csak jobb. Már ott vagyok elküldöm szervízbe,de csak a büszkeségem miatt nem akarom.Megvettem az új alkatrészt csak gyári festéket,ugye magát a nyomtatót és képesek még számlálót is rakni bele
Hát kapják be
Ezért szeretném ha van rá mód másképp megoldani.Nagyon szépen köszönöm
Közben megnéztem a videót,csak azt kell beírnom a programba hogy trial?
-
Senki?
Nem találok normális programot hiába nézem..
-
sziasztok! Lenne nekem egy epson l365 nyomtatom. Hogy tudnám resetelni? Vettem bele új használt festék tartót, de nullazni is kellene valahogy a számlálót! Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest