- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
BigBlackDog #9378 üzenetére
Chatgpt alapján behalt a nyomtatófejed (valószínűleg beszáradt és eltömődött). Nyomtatófej tisztítás/csere. Fogalmam sincs gazdaságilag ez totálkár-e.
Ajánlott szervizesre én is kíváncsi lennék -
atala
Topikgazda
válasz
BigBlackDog #8886 üzenetére
Lutri. Vagy bejön, vagy nem. Általában nem tanácsos keverni az eredeti, és az utángyártott patronokat. Rszben, mert más a tinta összetétele, a másik, hogy így lehet, hogy ne fogadja el a nyomtató.
Ha jól emlékszem, én egyszer kevertem az 5620-asban az eredtit és az utángyártottat, és nekem nem volt gondom belőle. -
Thrawnad
senior tag
válasz
BigBlackDog #7341 üzenetére
Tölthető patron a nagyobb nyomtatóhoz is van.
Itt például.
Így minden még az A3 és a hálózati nyomtatás is megmarad.
Egyébként heti 2-3 száz oldalt nyomtatok egy öreg DX9400F-en tölthető patronnal és EZ-Print utángyártott festékkel. Ezt a nyomtatót konkrétan az őszön kukáztam. Az előzőt is kidobta valaki. Az 2 évet ment nekem, és még mindig megy másnál, csak az ADF miatt ezt tartottam meg.
Thrawnad
-
atala
Topikgazda
válasz
BigBlackDog #7345 üzenetére
Sajnos nincs gyári pigmentes színes tinta, csak fekete.
Ha mindenképpen színes pigmentes kell, EZT ajánlom. Egy másik nyomtatóban ezt használom.
A tölthető patron jó lesz amit linkeltél. Annyi, hogy írd meg vásárláskor, a nyomtató típusát, és azt, hogy európai modell. Esetleg le is fotózhatod majd az eredeti patront. -
atala
Topikgazda
válasz
BigBlackDog #7343 üzenetére
Nem tennék bele utángyártott patront. Mindenféle silány ellenőrizetlen tintával töltik meg.
Ha szokták Kínából rendelni, akkor az ebay-ről, vagy az Aliexpresszről tudsz rendelni tölthető patront. Árulnak Magyarországon is, de kétszer annyiba kerül. Ha kell segítek, vagy megrendelem neked.
Tintából pedig feketéből a pigmentes T7741-est, színesből meg a T6732-34 töltsd bele. Igaz, így a színes nyomtatás nem lesz pigmentes mint az eredeti, de legalább megbízható tinta lesz benne. -
atala
Topikgazda
válasz
BigBlackDog #7341 üzenetére
Nem fogsz csalódni benne.
Régen az első generációs 5620-as nyomtatóknál volt egy fej vezérlési hiba. Ezt garanciában javítják. Lehetőleg minél újabb gyártású modellt vegyél.
Ha régebbi gyártású, pl 2015-ös, akkor amit figyeljél majd:
Néha készíts egy fúvóka ellenőrző lapot, és ha úgy látod, hogy valamelyik fúvóka jel nem az igazi, akkor szervizbe kell vinni. Itt nem arra gondolok, hogy hiányzik egy jel, hanem hogy furcsán látszik. Félre van nyomva, nem egyenes a csík...stb.
Én 2015 végén vettem az enyémet, és akkor kicserélték a fejet helyszínen, még el sem kellett vinnem a nyomtatót. Akkor mondta a szervizes ezt a hibát. Gondolom 2016-tól már az új fejekkel gyártották a nyomtatót.Ha meg még olcsóbban akarsz vele nyomtatni, akkor veszel bele tölthető patronokat, és teszel bele gyári epson tintát. Nálam is úgy van. Így fillérekért tudsz nyomtatni eredeti tintával.
-
atala
Topikgazda
válasz
BigBlackDog #7338 üzenetére
Az 5620-as nagyon jó gép, nekünk is van egy ilyen, de az A4-es. Epsonnál A3-ban szerintem nem kapsz 200e alatt.
Van a 7620-a, 7610-es de abba meg drága a patron.
Azt nem lehet garantálni egyik nyomtatónál sem, hogy 5 évig ne legyen vele gond. Sajnos ezeket a mai nyomtatókat nem tervezik hosszú távra. Mondjuk a workforce nyomtatók nagyon strapabíró, robosztus darabok, el tudom képzelni, hogy sokáig működnek. Nekünk 2 éve van meg az 5620-as 26 ezer oldal ment bele. -
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #7338 üzenetére
Illetve sikeresen kimaradt, hogy még a WorkForce WF-7610DWF merült fel, mint alternatíva, csak bizonytalan vagyok abban, hogy ez is lenne-e olyan tartós, mint az 5620?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Autószerelők, autószerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest