- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Kövezzetek meg, de már anyian írták elöttem, vagy csak gyári patront használsz, vagy csak utángyártottat. Ne keverd őket. Nem hinném, hogy olyan drága egy db fekete patron. 800Ft?
Amit írtál, hogy próbáltad tisztítani, az jónak tünik.
Én pont ezért tudtam, használtan, 6000Ft-ért megvenni az én multimat. 4gyári színes mellé egy darab utángyártott fekete volt berakva. nyomtatni az sem nyomtatott, egy betűt sem, csak a tintát szívta, gondolom, hogy ne száradjon be. Kicseréltem az összes patront utángyártotra, és voilá,mindenféle fejtisztítás nélkül azonnal elkezdett szépen nyomtatni. És szépek a fotó papírra készült képek. Élénkek a színek, nincs semilyen hiba bennük. Ezek után, nem értem miért kell trükközni a patronokkal. Ha kifogyott a gyári, vagy eredetit használsz továbbra is, vagy egyszerre cseréled utángyártottra. Itt nézz körül patron ügyben, megbízhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest