- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Hali, mindkét tehcnológiának megvan a maga előnye és hátránya. Egy A3-as minolta ellen semmiképpen sem javasolnék L-es Epsont, annak csak az a vége, hogy megutálják az Epsont - nem üzemeltetésre vannak ezek.
Ha az ár a kérdés akkor keress meg magánban szívesen adok egy jobb árat üzemeltetésre ha ez segít, de oda csak WF, Pro és Enterprise gépek valók. -
PociAti
őstag
Mindegyik technológiának megvannak az előnyei, a ritka használat a lézer irányába billenti a mérleg nyelvét, mert pont a ritka használat és állás a tintás nyomtató legnagyobb ellensége.
Ha soknak érzitek az A3 lézer bérleti díját, akkor beszéljétek át a szerződést. Lehet lecserélik egy szériával öregebb készülékre, melynek kisebb lesz a bérleti díja.
-
atala
Topikgazda
A 1455-öst már nem venném.
Az L7180-ról jókat írnak, és olcsóbb mint az L11160, viszont az utóbbi jóval gyorsabb. 800 fúfókája van színenként, mígy a másiknak csak 180. Minél több fúvóka annál gyorsabb nyomtatás.
Az L7180-es inkább fotóra van kihegyezve, mígy a másik dokumentumokra.
Az L7180 dye tintát használ ami a fotóra jobb, az L11160-as pedig pignemt tintát, ami az irodai célra jobb. Szép képeket lehet nyomtatni sima fénymásolópapírra is.
Ráadásul több tálcás a nyomtató, ez is pozitívum.
Mivel neked irodai grafikai munkára kell, én az L11160-ast ajánlanám ezek közül. -
hotib
csendes tag
Énis kerestem ciss rendszert de csak az itmedián találtam, ottse megfelelőt. Azt irták hogy utánajárnak hogy lesz e náluk. Amerikai és Angol "üzletekben" néztem énis, még olcsóbb is ott, viszont ha postázzák akkor egy 1000-el jött ki nekem drágábbra mint itmedia.... mármint nem vettem csak számoltam
csak oda nehezebb reklamálni ha valamiért nem jó. egy patron meg egy resetter és ugyanott vagy csak kicsit gyakrabban kell tölteni mint a ciss tartályt. Bár ahogy tapasztalom nem fogy ki olyan gyorsan az utángyártott patron pedig egész nap nyomta a fényképeket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest