Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
válasz
Solyom88
üzenetére
L220 vagy L382 mindkettő nem WIFI-s.
Ezek elvileg mennének a routerre kötve (tplink 1042nd).A következő az L386 ami 10.000-el drágábbért tud wifit is.
Ahogy nézem más lényeges különbség nincs a nyomtatók között.
A lap/perc-et kivéve.Sajnos a pénzvisszatérítésről már lemaradtam...

Kell valami más kedvezmény után néznem. -
Varshi
aktív tag
válasz
Kisfundy
üzenetére
Na, szuper!
Én a párnát gariban cseréltettem, nem ismerem az árát, de a többiek szerint 10e alatt van munkadíjjal. Viszont a netről rendelve a töredékéből megúszható, és elvileg könnyű cserélni. A másik, hogy több nap a szerviznek, mert ritkán van nekik készleten. (Esetleg le lehet velük dumálni, hogy megrendelik, és Te csak akkor mész be, mikor már ott a cucc.) Megoszlanak a vélemények, hogy ez gariban intézendő-e, egy telefont szerintem megér a márkaszerviz felé (gondolom, még garis a géped).
Viszont ha a kiesés probléma vagy messze van csak szerviz, akkor talán egyszerűbb a házi csere.
Ha nem nyomtatsz sokat, szerintem még van időd bőven, szóval ha most megrendeled Kínából, még nem fog letiltani, mire ideér. Ha meg letiltana, akkor letöltesz (vagy átküldök) egy programot, amivel feloldod a tiltást, de ezzel nem szabad visszaélni!
Nekem folyt ki a nyomtatóból tinta, igaz jó sok hónap intenzív nyomtatással a tiltás után. De nem kell kétségbe esni, nem a nyomtatód utolsó órái ketyegnek.
-
Teljes mértékben igazad volt,nem vagyok a mestere (30év alatt 1x sem kellett ezt lefuttatnom).
De azóta úgy belejöttem hogy meg is oldottam a problémám,köszönöm a rávezetést!
Viszont hál isten volt hozadéka a tisztításnak KATT mire kell számítanom,mi ennek az anyagi vonzata,gondolom csak szerviz tudja csinálni!?
-
Varshi
aktív tag
válasz
Kisfundy
üzenetére
Egyetlen csík nem tesz tönkre (olvashatatlanná) egy szöveget vagy táblázatot. A képeknél szigorúan magas minőséget kell választani.
Ha úgy is, akkor fejtisztítás. Akár többször is."mintha valamelyik színt nem is nyomtatná!" -- atyaég, ha ez kérdéses, akkor biztos vagyok benne, hogy se a fúvókatesztnek, se a fejtisztításnak nem vagy a mestere. Javaslom a használati utasítás áttanulmányozását!!
-
azka79
aktív tag
válasz
Solyom88
üzenetére
Nekem az L365 eredeti festékkel és minőségi papír használattal is csíkosodott sőt most jött vissza a szervízből kapott fejcserét+festék hulladék párna cserét. Sajnos ezek fosss konstrukciók. De a budaörsi szervíz pozítív élmény volt. Semmi szőrözés, felesleges okoskodás, hiba leírással bevették a nyomtatót 1 hét alatt megcsinálták, kiadták és enjoy...
-
Sziasztok!
Lenne egy l210-esem,amit nemrég kaptam(nem újonnan),sajnos csíkosan nyomtat színesen,illetve mintha valamelyik színt nem is nyomtatná!
Lehet ez ellen tenni valamit? Természetesen több mint félig van mind a 4 szín!
-
Solyom88
tag
válasz
lac14548
üzenetére
Az ilyen okos hozászolásokkal, hogy 8000ft-ért resetelik, mert van benne egy számláló... szerintem ne nagyon foglalkozzál. Tintasugaras nyomtató technológiájából adódóan képes csíkozni. Erre van a fejtisztítás opció.
Sajnos a hozzászólók nagy részének elképzelése sincsen arról, hogy mi a jó megoldás. Csak okoskodó chip reteszelős utántöltő huszárok, akik nem értik miért csíkoz a nyomtató, (vagy megy tönkre) az 500 ft-os utánagyártott festéktől...Ebbe olcsó az eredeti patron, tehát néha fejet kell tisztítani az nem gond, és 3 év a garancia. Nyilván nem véletlenül, olyan nagyon rossz nem lehet.
https://www.arukereso.hu/nyomtato-c3134/epson/l220-c11ce56401-p282314971/?gclid=CjwKCAiA1uHSBRBUEiwAkBCtzY2Y6i10LEif32USyuMBPdbD2avt2f366gEDIc5fMfX7rzNYRedNCBoCjugQAvD_BwE -
lac14548
aktív tag
Nyomtató vásárlás előtt állok.
All-In-One nyomtató kell, WIFI-s, számítógép nélküli másolás, a szkenner síkágyas
Tintasugaras, a lézer valószínűleg nem fér bele az árba (max. 45000.-)Jelenleg egy HP C4780 nyomtatóm van, de mostanában már nem szereti az utángyártott patronokat.
"patronhiba" hibaüzenetet ad rá, néha... Aztán van amikor megy. Tisztítás, stb. megvolt.Eredeti patronokkal 22-26ezer forint egy patroncsere, utángyártottal kb. 8-10ezer.
Az előző évek tapasztalatai alapján évente minimum háromszor kellett patront venni.
Ennek a költségét szeretném drasztikusan csökkenteni.
Főleg, hogy -úgy tűnik- mostantól csak az eredeti patronok tetszenek neki...Nem zárkózom el a külső tartályos nyomtatóktól, sőt kifejezetten tetszik, az állítólagos két-három évre elegendő tinta (ha csak a fele is igaz...).
Az utántöltögetésben benne vagyok, ha külső tartályos.
Az utángyártott patronokkal most kezdek haragban lenni...Viszont pont ezekről (konkrétan Epson) olvasok itt a prohardveren rossz véleményeket:
Csikosan nyomtat, nem mindegy milyen papír, megtelik a tintamaradék gyűjtő és 10.000 a csere,
van valami számláló benne amit szervízben 8000-ért resetelnek...Szóval teljesen tanácstalan vagyok...
Segítsetek...
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Adott egy L210-es multifunkciós nyomtató. Egy ideje azt csinálja, hogy több oldalas nyomtatás közben néha dob egy üres oldalt, van valamelyikőtöknek ötlete miért csinálhatja ezt?
Köszi
-
Granny
csendes tag
Köszönöm Jarod1 a választ - a program 4 lehetőséget kínál :
1. -Windows fax és képolvasó alkalmazás-képek beolvasása kezelése -(eredmény kis méret)
2. -Beolvasás - (eredmény kis méret)
3.-Microsoft world
4.-Zoner photo Studio 14
Az utolsó kettőt nem próbáltam, mert nem lehet jóMarad a menű választás, ami csak a másolásra vonatkozik. Tanácstalan vagyok, pedig már készítettem teljes méretű szkennelést, csak elfelejtettem hogyan..
-
atala
Topikgazda
Igen, elég gyerek cipőben jár ez a technológia, pedig már jó pár éve jelen van.
Nem nagyon akarják fejleszteni, bár az új modellek most már sokkal jobbak.
Régebben a nyomtatókat a gyártási árnál jóval olcsóbban árulták. (Ugye senki nem hiszi, hogy egy nyomtatót amit 10 ezerért árultak, azt 4-5 ezerből elő lehet állítani) Ezért a drága patronokon hozták be ezt a költséget.
Most, hogy megjelentek a tartályos nyomtatók, megfordult a helyzet, és nagyon olcsón adják a tintát, és nagyon drágán a nyomtatót. Vagy most egyenlítődött ki az arány. Normál áron adják a nyomtatót, és a tintát hozzá.
Viszont az emberek fejében az van, hogy miért kerül ez a nyomtató 50 ezerbe, amikor ugyan ilyen nyomtatót évekkel ezelőtt 20 ezerét adtak.Egyébként nekem van egy L805-ös, és azzal lekopogom nincs gond. Anyag használatban is jó, mert a régi P50-es vázára építették, ami nagyon strapabíró volt.
-
Varshi
aktív tag
válasz
Shamson96
üzenetére
Én visszacseréltettem egy tintafoltozós nyomtatót, igaz, nekem 2 héten belül jelentkezett.
Én mindenképpen szervizhez fordulnék vele. Már csak azért is, mert ha fejcserével oldják meg (ami valószínű), akkor jobban jössz ki a dologból, mintha Te valami módon otthon megoldanád, mert azért egy új fej mégiscsak egy új fej.
-
atala
Topikgazda
válasz
Shamson96
üzenetére
Van még rá garancia? Vidd szervizbe. Ha nincs rá gari, és ügyes kezű vagy, akkor szét szedheted a fejet.
Az sem biztos, hogy a fejből jön, lehet, hogy a fejnél lévő kis tartályoknál van a gond.
Nekem egyszer volt, hogy egy pacát tett a papírra, de nem tudom mitől volt. -
Shamson96
csendes tag
Szervusztok!
Bő másfél éve vettem egy Epson L130-as nyomtatót, eddig semmi baja nem volt, kifogástalanul működött. Tintát egyszer cseréltem benne, akkor is gyárira.
Egy pár hónapja nem használtam képnyomtatásra (szövegekre rendszeresen), most újra, és még a legjobb beállításokon is, tele lesz a lap tintafoltokkal. Felnyitottam, és láttam, hogy gumigörgők tintásak, azok fogják össze a papírt. Próbáltam megtisztítani őket, de egy következő nyomtatásnál a fej újra összetintázza őket, így megint csak koszos lesz a nyomtatás.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Segítsetek kérlek, ha tudtok, fontos lenne!
Köszönöm! -
Jarod1
veterán
No megcsinálták a az epson nyomtatóm Bx600fw
Fekete szín nem jött belőle, akárhogy tisztítottam, ráadásul már a tintagyűjtő is kezdett megtelni jelzést is benyögte.mivel fehérváron nem találtam valódi epson szervízt a régi helyemen lévőt választottam tbányán
fehérvári nyomtató cég fejcserét javasolt vagy új nyomtatót.most jön a fekete és resetelték a gyűjtőtartályt, és nem horror áron.
-
atala
Topikgazda
Ez a kimosás rendben van, de nem fog annyi tintát magába szívni mint új korában, ezt fedd figyelembe. Érdemes 80%-nál újra kimosni, de én inkább vennék bele újat. 1200 Ft nem a világ vége, még ha onnan is jön.

Vagy megnézném, rá lehet-e húzni egy csövet a kiömlő nyílásra, és akkor be lehet vezetni a tintát egy üvegbe. -
Granny
csendes tag
SOS segítséget kérnék...egy Epson Stylus CX3200 ősöreg másoló-szkenelőm van és nem tudok vele fotókat teljes méretben szkenelni, csak az A4 tört részét tölti ki a kép. Mit csinálok rosszul ?
-
yimm
aktív tag
válasz
apaszka
üzenetére
Lehet.
Nekem az volt, hogy kiírta ezt a "hulladék tinta gyűjtő párna megtelt" dumát, meg villogott felváltva a zöld és narancs színű led. A nyomtató nem volt hajlandó semmit sem csinálni.
Letöltöttem a resetelő progit, utána jó lett, de 2 db nagyon színes kép nyomtatás után, 20% telítettséget jelzett megint az Epson-os program. Elkezdtem kutakodni a neten, és az alábbi videó alapján kitakarítottam az enyémet. Hihetetlen, hogy mennyi tintát mostam ki a szivacsokból. Azóta teljesen jól szuperál. -
yimm
aktív tag
Egy kis videó a hulladék tinta gyűjtő tartály tisztításra. [link]
Egy forintba sem került. Én egy L120-as most csináltam meg. Resetelő program meg a net-en fellelhető.
A szervizben 10.000ft lett volna ugyan ez a mutatvány.BUÉK
-
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!Kérdés:
Újra kellett rakom a laptopot.
Az miért van, hogy a borïtékot üresen nyomtatja a jobb oldalon. Bal oldalon nyomtatja az üres helyre.Az Axel nyomtatvány kitöltő programot használom régóta. Mindig jó volt. Kivéve tegnaptól!
Win 10
Nyomtató Epson Stylus DX 7400 -
ocscsaba
tag
Epson L805 fotónyomtató használata közben a vezérlő program minden kép nyomtatásánál előtérbe ugrik. Lehet ez ellen tenni valamit? Kérdezték tőlem, de nekem még csak az L800-as volt működésben, hülyeséget nem akarok mondani. Előre is köszönöm.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
A pénzvisszatérítésre muszáj regisztrálni dec.31-ig, vagy csak addig kellett megvenni a gépet?Szerk.: ja nem, vásárlástól számított 30 napon belül, legkésőbb jan.31-ig kell regizni.
-
azka79
aktív tag
Sziasztok!
Másfél éve van egy ipari hulladék L365-öm
Sajnos nekem is előjött a nyomtatófej hiba, nem akar feketét nyomtatni.
Mindent a nagykönyv szerint csináltam, minőségi papír, eredeti festék, hetente használtam.
Tisztítás és öblítés is megvolt, ennek köszönhetően megtelt a tinta párna is.Jövő héten elviszem a budaörsi szervízbe. A Tinta párnát is cserélik garanciában?
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok! Ha bárki esetleg WF-100wben gondolkodna, a Mammut Media Marktban most kiarusitasban 64900, 1 darab van, akinek ilyesmit kerestem időközben beszerezte máshonnan.

-
Samtya
senior tag
Epson L382, eddig 1000 oldalt nyomtatott ki, ebből kb 400 a színes. Nincs vele gond, egyszer behúzott két lapot egyszerre, ezen kívül semmi. A színes tintákból minimális a fogyás, a feketéből már jobban látható, hogy fogyott.
-
Black Dragon
addikt
Hali all
Pár napja lettem újdonsült gazdája egy Epson EcoTank L6190-es nyomtatónak. Eddig nagyon szuperül teszi a dolgát, talán kicsit hangos, de egyébként nagyon szépen nyomtat és még az érintőkijelzője is user friendly!

-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan motyó ami az USB-s nyomtatót fel tudja tenni a wifis hálózatra?
nem rooter,, -
nyikszi
őstag
Aha, 8000 az már más. Nekem nem kell mindig a nyomtató, nem baj ha kiesik egy-két hét. A pénz már inkább, úgy vagyok vele, inkább ha 1-2 ezerrel olcsóbb, akkor azt választom, aztán a többit oda adom a Fiamnak
Bár nem tudom hova kell vinni (tényleg, hol csinálják?), meg amíg garanciás, addig úgyse csinálom házilag. Addig meg hátha lesz valami resetter erre is 
Szervizközpont keresése: No results found, please try a different search
WTF

-
RudY
addikt
válasz
nyikszi
üzenetére
Én még 8 ezerről tudtam, de ez messze nem biztos. A különbség úgy jön ki, hogy ez - elméletileg - egy végtelenített megoldás, tehát ha megtelne a külső tartály, akkor legfeljebb üríteni kell. Nálam ebben is szivacs van, egyszerűen kidobandó. Ezen kívül tehát csak a szoftverrel kell nullázni.
Az utángyártott tinfagó szivacs egyébként 4900 (2 db), panelell együtt 5800 (2 db).
Nekem se igazán az szervizes ár a szívás vagy magas, hanem a kieső idő, mivel rohangálni kell és addig nem tudok nyomtatni... bár egy régi Canon így is áll vésztartalékban valahol a pinyóban
Ja és igen, úgy látszik valóban pont olyat sikerült kifognod. -
nyikszi
őstag
Köszi, de ez mitől olcsóbb? Kb. ugyanannyi, mert írtátok régebben, hogy kb. 5000-ért cseréli az Epson a hulladéktartályt. Vagy a resetet többször is fel lehet használni? Egyébként az L386-os nincs is fent, megint sikerült olyanba beruháznom, amit házilag nem lehet buherálni?

Köszi Atala neked is.
-
RudY
addikt
válasz
nyikszi
üzenetére
L365-höz én tőlük rendeltem a teljes szettet: OctoinkJet
Kapható természetesen több változathoz is, szoftverrel vagy külön, vagy csak a szoftver stb.
Aki nem akar szerelgetni, az tud venni szivacsot a panellel együtt, aminek a cseréje kb. 5-10 perces művelet (1 csavar rögzíti). Hamarabb megvan és tisztább a folyamat, mint pl. a tinta utántöltése. Ezután jöhet a szotveres beavatkozás. A szervizben tulajdonképpen ugyanez történik, de házilag természetesen gyorsabb és talán olcsóbb is, főleg akkor, ha ebay-ről van beszerezve az utángyártott szivacs (panellel vagy anélkül). -
atala
Topikgazda
válasz
nyikszi
üzenetére
A hulladék tinta tárolóba vezető csövet vezettük ki egy külső tartályba. Így nem a belső szivacsa telítődik. Ha a nyomtató azt mondja, hogy meg telt a szivacs, akkor csak resetelni kell a számlálót.
Nem minden nyomtatónál lehet ezt könnyen megcsinálni. Van olyan nyomtató, ahol a gép aljában van a szivacs, és a fej parkolóból egyből oda csöpög a hulladék tinta.
Az L805-nél van hátul egy kis ajtó, csak azt kell leszedni, és máris hozzá férni a csőhöz. Ha szervizbe kell vinni, csak vissza rakom a csövet és kész. -
RudY
addikt
Igen, én is ezt tapasztalom a rendszeres fejtisztítás alkalmával, hogy az első után rosszabb lesz, szükséges még 2-3 menet.
Nálam nem probléma az öblítés sem (persze nem használom fölöslegesen és ész nélkül), mivel az elhasznált tinta is külső tartályba kerül, ahol brutálisan nagy a tárhely
-
atala
Topikgazda
válasz
david199801
üzenetére
Fej tisztítást kell csinálni.
-
atala
Topikgazda
A fúvókák nagyon apróak. Elég egy parányi por szem, és eldugul. Ennyi por simán bejuthat a tartályba töltéskor. Ezt a kis por szemet a fejtisztítás kilöki.
Ha minden fúvóka rendeben van, akkor nem kell tisztítani. Öblíteni meg pláne nem, mert annál nagyon sok tinta fogy el, és a hulladék tartály is telítődik vele.
Én amikor látom, hogy csíkoz, akkor csinálok egy fúvóka tesztet, és ha hiányzik egy vonal is, ráengedek egy tisztítást. Ilyenkor mostanában bedugul mellé még 10 fúvóka (meg ne kérdezd miért), de a második, harmadik tisztításra rendbe jön. Kb 1-2 havonta eljátszom ezt. -
RudY
addikt
válasz
david199801
üzenetére
Mitől dugulhat el egyébként, vagy ez x idő/mennyiség után törvényszerű?
Esetleg a szöszmötölő, gyenge minőségű papírtól?
Havi 300-400 oldalt nyomtatok (90% szürke), de havonta ráengedem a fejtisztítást és a tintaöblítést is. Így is várható a dugulás vagy ez csak időhúzás?
-
Varshi
aktív tag
válasz
david199801
üzenetére
Nézd, én a nála eggyel újabb szériájú L6170-et vettem 1-2 hónapja, és ugyanúgy fejtisztítást kért már pár száz oldal után, mint az elődje, a 365-ös. Gyakorlatilag teljesen ugyanúgy viselkedik használatban már újkorától kezdve, max. 500 oldalanként elkezd csíkozni.
Ha valamivel újabb is, nem "generációváltás". -
Sari
tag
Sziasztok!
Segítéget szeretnék kérni. Van egy EPSON mx14nf nyomtatóm. Otthoni hálózatra kötöttem routeren keresztül. A nyomtatás működik, de a scennelést nem tudom beállítani. Létrehoztam egy mappát, megosztottam. A nyomtató beállításiban is létrehoztam az AdressBookban a címet. de egyszerűen nem küldi el a számítógépre a scennelt dokumentumot. SMB protokollal próbáltam.
Két dologra gondolok ami hiba lehet.
1. A felhasználói fiókomhoz nincs jelszó megadva (ezt úgy próbáltam meg kikerülni, hogy a megosztási beállításoknál kivettem, hogy kelljen jelszó)
2. Talán a portot nem jól adtam meg, nem tudom milyen portot kell beírni az addressbooknál. a leírás szerint az alapértelmezett a 139.Köszönöm a segítséget!
-
atala
Topikgazda
válasz
david199801
üzenetére
Remélem a MM-ban mondták, hogy így hívják: "szórófej"
Mert kb ennyit is értenek hozzá.
Nem szórófej, hanem nyomtatófej, vagy esetleg még fúvókának szokták hívni. -
david199801
tag
Hali!
Van egy Epson L365-öm. Most vittem szervizbe mert a szórófej eldugult. Szétnéztem az MM-ben hogy milyenek vannak. Ott azt mondták hogy ezeknek a fajtáknak van valami szórófej problémájuk. Azt mondták az L3050-es már fejlettebb. Valaki próbálta már az L3050-et? -
Varshi
aktív tag
válasz
bizonytalan
üzenetére
Azér' faggasd már majd ki őket, hogy mibaja volt. Ne csak ilyen "kész, lehet vinni" legyen.

-
válasz
bizonytalan
üzenetére
wic reset utility
a funkciók között ezt írja: – reset Ink Level counters in printers L100, L200, L800 only – FREE -
Varshi
aktív tag
válasz
bizonytalan
üzenetére
Nyomkodjad már egy kicsit azt a törlés gombot. Csak a kedvemért!
-
ocscsaba
tag
válasz
bizonytalan
üzenetére
Nem tudok többet segíteni, bocsánat!
-
ocscsaba
tag
Igen, nekem még az L800-ashoz epzon kolléga adta meg a 6 szín kódját, mert egy idő után a gép fáziskésésbe került, új kódot kért, pedig még volt a tartályban. Megpróbálom ide másolni a 6 szín kódját:
Ink Reset Codes (Reset ID) for Epson L800 6 color printer
Black ink bottle ID:
QJK-8M3-8SK-WE7N
TQY-9DL-2WA-98EA
L5H-8YL-MGG-2CDJ
QTX-WHE-R6L-DTBM
TUP-AB9-KPS-MZX5
32X-FDB-UUT-26UC
ULL-WCZ-M7L-4PAR
75B-TB3-FAQ-JP73
NAK-F6A-ZAS-CKBA
QMT-F6L-AQ3-JQRA
LQ5-GTQ-R3P-DNRECyan ink bottle ID:
64S-GB8-D68-PEPB
A7R-VLM-LRA-X583
QWU-ZXZ-RVP-V7HZ
8LL-JEM-CD2-957F
JCK-WBR-J3D-PRGB
8SL-W74-UTP-QV8C
BZ4-YV2-8NS-XKPN
PKP-D6W-X6T-QPTE
37W-336-DX7-EKDY
WBA-5G5-ZJW-BTANLight Cyan ink bottle ID:
TJT-2EQ-F9H-T97C
327-6WX-BN3-CFHS
SFL-J2G-RH2-857M
2PH-3MX-PXP-AVQ3
JSL-VJ3-LA2-C385
VCC-TAK-BGE-ATB3
U6Z-JFU-SS9-3X9B
N8L-WLQ-T2E-X98R
DDM-T5C-V34-5EWAMagenta ink bottle ID:
3BJ-VEF-RV7-J8AE
F68-2JE-E6T-BQ6N
RVR-9Z4-CA7-ZUDR
NQ8-TFS-Q34-J4RC
J9D-REA-BSM-CTYC
XD7-Z73-3NQ-UZPN
RUG-WCP-H55-7CDA
WEQ-7DM-T8X-9MCZ
2BC-4DV-Z7L-2VXN
2NA-VTV-NKV-MSWELight Magenta ink bottle ID:
XKK-3TP-UU4-XE85
Z5Z- C5Q-Q6F-APZF
9F8-QEC-RDD-85TF
3PC-X3S-R89-LXZN
WEZ-6ES-WDA-C6PG
7WG-UKZ-9YK-J6ZN
NFT-WV9-ZZ9-6DMZ
LLW-HGE-6WG-WWPC
W4V-YY7-7MB-PGFFYellow ink bottle ID:
UTV-GPF-2H3-BFW5
C9K-88G-JUQ-HGYM
FB7-Q2N-APU-XQ4E
SF8-WBQ-LH7-S5TF
BSY-YV3-Q65-KM9J
NL7-DRB-8Q5-W94R GCS-ZFE-7ZY-8RQJ
742-HR5-UE3-9D6P
UHN-PJ8-U8V-CHBR
9J9-9V8-AHU-MDDN -
Varshi
aktív tag
válasz
bizonytalan
üzenetére
Ehhez nem kell szerviz.
Feltöltöd a tartályt (ha kell), csak után le kell "okézni". Ehhez kell nyomogatni. (Ha nem kell feltölteni, nem töltöd fel.)Nem méri, saccolja. Mondom, a 355-ösben ez volt a módszer kezdetektől fogva.
1/3-on lévő tartálynál már kiírta. Sokat kellett volna szervizbe mennem, ha ennyit se próbálok meg.
Ne add már fel ilyen könnyen. -
atala
Topikgazda
válasz
bizonytalan
üzenetére
Már nem emlékszem, én sem, de rémlik, hogy ezek az első generációs tartályos nyomtatóknál valami kódot kellett beírni, vagy mi. Az L805-nél már nincs ilyen. Nem is jelzi a szoftver a tinta szintet.
Lehet, hogy érdemes lenne a firmware-t, és a szoftvret is lefrissíteni. Szerintem az új firmware-ből, és driver-ből már kivették ezt.
Valószínűleg a szerviz is ezt fogja tenni, csak rajta ül pár hetet, míg te pár perc alatt el tudod végezni. -
bizonytalan
tag
Tököm nyomogattya. 2,5 éves a gép, megkérdeztem az Epson-t, mire azt találták mondani, hogy garanciális,jönnek korrektül. Gyanítom, hogy a gép nem méri a szintet, csak saccolja a nyomtatások alapján, a dühítő, hogy felülbírálják az embert. Biztos nincs is tinta, szárazon akarom nyektetni a fejet, vagy nem tudom.
Köszi egyébként, találtam én is rá valami progit, amitől nem okoskodik a gép, de megvárom a szervizt. -
Varshi
aktív tag
válasz
bizonytalan
üzenetére
Már nem emlékszem, hogy hol láttam, talán YT-s videóban, ott érdemes neked is megnézni: a feltöltés után általában kell nyomni valami gombot a jelzés törléséhez.
Ez a 355-ösömnél a törlés gomb megnyomása volt, de hogy sokszor egymás után, vagy vmi időközönként, sose bírtam megjegyezni, ezért általában percekig elszórakoztam vele, megnyomkodtam mindenféle kombinációban, majd egyszer csak hirtelen eltűnt a sárga villogás.
-
atala
Topikgazda
válasz
bizonytalan
üzenetére
Nem patron, hanem tartály, de én még nem láttam olyat, hogy emiatt letiltson a nyomtató. Mivel nincs fizikai érzékelő a tartályokban, így nem is tud szólni, hogy kevés a tinta szint. Olyat szokott néha feldobni, hogy ellenőrizze rendszeresen a tinta szintet. Azt le kell okézni, és kész.
Fényképezd le a hiba panelt, és töltsd fel ide. -
bizonytalan
tag
Sziasztok, L800 nem hajlandó nyomtatni, alacsony tintaszintre hivatkozva. A cyan-t kevesli, de abban is az alsó szint felett két centi még a mennyiség, a többiben még több. Még a gyári tinta van az összes patronban...
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy ennél a pénzvisszatérítésnél mennyire kezelik bizalmasan az adatokat? Ti megbíznátok a promóciós cégben? -
AxBattler
félisten
Első körben azt mondanám, hogy nem használnám ki a wifi-t, de hosszú távra tervezek, szóval ki tudja?
Nagyobb felbontású scanner viszont jól jön - ritkán használnám, de akkor kellenének a részletek! -
RudY
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Én eleve a Wi-Fi-s változatot választottam (előző széria L365), mivel bekapcsolt PC nélkül is bármiről lehet nyomtatni (laptop, tablet, mobil), így abszolút ki is van használva a funkciója, akár vendégnek is.
Természetesen a saját igényedtől függ, hogy ki tudod-e ezt használni. -
AxBattler
félisten
A kettő közül melyiket vennétek? Megéri a +10k HUF?
EPSON L382 és 386
Ahogy nézem, csak a WIFI csatlakozás, és a scan felbontás minősége az eltérés...
-
atala
Topikgazda
Aki a tartályos nyomtatókba utángyártott tintát tesz, az meg is érdemli.
-
AxBattler
félisten
A régi beidegződések, rutinok... anno a 18k HUF-os nyomtatóba vettem 4db 4-5k HUF-os patront, ami k* gyorsan fogyott, aztán jól megszívtam a beszáradással.

De valóban, ezek már más idők, máshogy kell rá nézni.
Prémium utángyártott tinta még olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Canon i-SENSYS X 1440i Multifunkciós Mono Lézernyomtató/Másoló/Szkenner
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- MOST -20% az árából Canon SELPHY CP400 fotónyomtató
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest