- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
üdv!
Nem a témához kapcsolódik, de nem nyitnék új topicot a dolognak. A helyzet a következő:
egy barátom biost frissített, majd bios reset, minden ok, megy a masina gond nélkül. Másnap el akarja indítani, de a bios belépő képernyője után csak egy villogó kurzorig jut a gép, nem bootol. Reset, bisoba belép, de jól van beállítva, restart, ismét csak a kurzor jelenik meg. Ha visszarakja a régi biost, ugyanez a jelenség.
A gépben annyi változás történt, hogy kivett belőle egy cd-rom-ot.
Mondhatjuk, hogy elszállt az alaplap, vagy van valami megoldás a problémára? -
Az-X
őstag
up
-
Az-X
őstag
Jó tudom baromi régi alaplap... de azért van aki még próbálkozik vele
Szóval a történet: Próbálom telepíteni az SP2-es XP-t de a telepítő kifagy. Elég érdekes módon, az egér körül egy kis négyzetben látszik a kép a képernyő többi része fekete. Próbáltam mindent, a hibajelenség ugyanezGondoltam lehet a CD-n sérült meg valami, elő a régi XP CD-t, láss csodát azzal frankón felment
De miután újraindítottam a gépet az SP2 telepítése után, lelohadt a vigyor az arcomról
Őgyanis nem bootolt. Az XP logoig jutott és ott fagyi.
Ha esetleg valaki tudja erre a megoldást, lécci nyögje ide
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest