- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok,
tapasztaltatok már olyat, hogy APU-val (3350G) nem megy ki a hang HDMI-n?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Van egy mini PC-m amiről szó lesz:
antek isk 110
Gigabyte B450i aorus pro wifi
Hyperx 2x4GB 3200 ram
Noctua NH-L9A
Athlon 3000GGondolkodom az apu cseréjén egy nagyobbra. 3400G.
A gond, hogy az Antec beépített psu-ja képességét már így is súrolom alulró.Szerintetek működhet az a megoldás, hogy szerzek egy 150W-os külső tápot a mostani 90-es helyett, és a 12V-ot az APU-nak közvetlen a gépházban érkezés után veszem le, nem pedig a PSU panelról, ahogy az jelenleg van?
Elvileg mennie kell azt gondolom, de egyet nem tudok, mégpedig, hogy van-e bármi szerepe a panelnek azon kívül, hogy van rajta egy 12V-os viszonylag kis teljesítményű (12V-60W) szabályzás, ami jelenleg korlátpzza a felhaaználható APU-kat.Update: sajnos most látom, hogy az elgondolásom hibás, mert az antecnek 19V-os külsò tápja van...
Esetleg van más ötletetek? Pico-PSU-s megoldás annyira nem tetszik, nagyon gyengéket lehet csak kapni illetve túlzóak szerimtem a rájukírt adatok.
Azt se bánnám ha nem kerülne soktíz ezerbe. -
gordonfreemN
addikt
Üdvözletem Urak!
Csupán elméleti szinten megfogant bennem a gondolat, hogy mi lenne, ha építeni szeretnék egy letöltős + filmnézős gépet.
Na arra gyorsan rájöttem, hogy ebből egyhamar semmi nem lenne, mert marhára elvesztem a részletekben, meg túl tág ez a témakör és nem vettem ki eddig részem benne kellőképpen.Szóval bizonyos dolgok vannak, amik azért elindulási alapot képeznek:
Fogyasszon annyira keveset, amennyire csak lehet. Ha esetleg visszafele termel, az nem baj.<20W
Legyen annyira kicsi, hogy egy kézben elvihető legyen. Mondjuk nem sokkal nagyobbra gondoltam, mint egy VHS kazetta.
Van egy laptop töltőm. Működjön ezzel. Szóval ne kelljen tápot vennem (vannak ilyen megoldások, ahol elég ez a paneltáp, az alaplapnak csak 12V kell).
Legyen minél olcsóbb.Nos én valahol a Brazos meg a miniITX környékén keresgéltem, de azt már végképp nem értettem, hogy hogy is vannak ezek az alaplapra integrált CPU-k. Pedig azok is elég olcsó, komplex egyszerű megoldásnak tűnnek.
De nézegettem androidos megoldásokat is. Ezek mennyire válnak be?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest