-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A régebbi itx vasamat átszeretném alakítani htpc-nek.
Tudnátok ajánlani hozzá, egy olyan távirányítót, amivel be, és ki lehet kapcsolni a gépet, és a kodi-t teljesen tudom vele irányítani?A másik kérdésem meg az lenne, hogy milyen procit lenne bele érdemes rakni?
Mert jelenleg nincs benne proci.
Ami van:
táp, ház, 8gb ddr4 ram, meg egy Asus Z170i pro gaming alaplap. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tervezem, hogy az itx konfigomat átalakítom htpc-nek, és egy iMON kijelzővel + távirányítóval szerelt htpc házat néztem ki, mert ezzel elvileg lehet ki-be kapcsolni is a pc-t.
A gépen csak a kodi lesz, és a kérdésem ezzel lenne kapcsolatos.
A Pc-s Kodit el lehet kezelni, csak távirányítóval?
Ha igen, akkor kezelheti a fent említett távirányítót?A választ előre is köszi!
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ilyen, vagy ehhez hasonló cuccokat hol lehetne szerezni?
A lényeg, hogy a távirányítóval be lehessen kapcsolni a pc-t, illetve a programokat kezelni, gyorsgombra tenni. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Belekezdtem egy kisméretű htpc gép építésébe, ami kiszolgálná az Onkyo 608-as hm erősítőmet, illetve azért játszani is fogok tudni rajta.
Viszont szeretnék venni még egy extra perifériát, amivel, ha csak mozizni, filmezni szeretnék akkor a kanapéból is tudjam az egész gépet használni, akár be-ki kapcsolgatni.
Erről a távirányítórol mi a véleményetek?
Vagy esetleg tudtok ajánlani valami hasonlót?
Mivel van a családban kisbaba, így fontos lenne, hogy legyen rajta fejhallgató kimenet is, illetve legyen rajta valami megoldás, ami az egeret tudja helyettesíteni legalább, a bill nem lényeges, mert a Win 7-be is van már virtuális klaviatúra, engem az is bőven kiszolgálna ilyen esetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest