- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Pöttön #51534 üzenetére
Többieket is kérdem, hogy ez esetben nem működnének e a következők (tehát csak kérdések, nem állítások):
(#51533) tomic Wake On Lan?
(#51534) Pöttön Nálad pedig az USB-ről való bekapcsolás (szintén a BIOS-ban lehet beállítani, ha van ilyen, de nem minden lapon van)?
Amúgy a fenti esetben működhet (és olcsóbb is sokkal) egy rádiós légegér is. iweipoo Gt01, T3, M3, Melle F10 Deluxe, Rii i25 -> Ezeknek vannak IR programozható gombjai is (pl. TV-hez, AVR-hez) és ajánlott típusok.
Csak alvó állapotból pedig biztosan működnének felébresztésre.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Pöttön #51534 üzenetére
Pentium G4560, ha lesz mellette VGA. Mondjuk egy rx550 vagy 560. Ha csak proci lesz akkor inkább G5500.
Távból Logitech Harmonyt nézd meg egy usb-s ir receiverrel. Iszonyat jó dolog, ha rendesen be van konfigolva. A gép bekapcsolását infrával passzolom. Talán valami cec adapterrel meg lehet oldani.
A lapon a legújabb bios legyen a frisebb procik kompatibilitása miatt, régi biossal nem indulnak.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Pöttön #51168 üzenetére
Konkrétan melyik házról lenne szó?
Amúgy "csak távval" is biztosan vezérelhető a KODI, sőt erre is lett kitalálva. Csak ugye távja is válogatja, hogy mennyi funkció elérhető rajta. Csak IR távok esetén nem tudom, hogy működik e a dolog, de elvileg minden gombbot be lehet programozni a KODI Keymap Editor-al is. Rádiós légegereknél biztosan működik.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Pöttön #50485 üzenetére
De fontos, hogy az alaplapodnak támogatnia kell ezt a fícsört, maga a táv nem elég ehhez.
Az usb-s megoldásokról sok jót nem olvastam, ezért én egy flirc se-t vettem, ami a power jumperen keresztül kezeli a bekapcsolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest