- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccer
tag
Sebaj,
Közben átgondoltam, nem lenne rossz, némi kompromisszummal.
Viszont amire az antec hatására "felfigyeltem", az összes thermatake házikóban a táp a proci "felett" van, míg az antec a másik végébe teszi azt.
A fusion remote max méretileg nagyon jó volna, viszont szemből nem olyan csábító, mint az általad linkelt.
A TT-ből a Mozart (vc4001sns) megfelelő volna minden szempontból, de ott meg a táp elhelyezése a problémásabb nekem.
Ahogy látom kompromisszum kötése lesz erre a megoldás.
A low profillal megbírkóznék, de ott a proci hűtő magasságára is figyelni kell, a mostani TT Blue OrbII meg nem volna elég egy négymagosra valszeg.
Megoldás:
- Antec rem. black: finnyásság a magasságokra
- Rem. max: esztétikailag nekem már túl "brutális", magas szemből (kis dizájn még ráfért volna
- TT Mozart: táp elhelyezésLáttál esetleg még más gyártónak "alul" tápos verzióját?
Köszi a segítséget,
Cocc
-
Coccer
tag
-
Coccer
tag
Helló,
Köszönöm a választ és ama csodás linket, amibe rögtön bele is szerettem!
Különös tekintettel arra, hogy sokáig az ő terméküket favorizáltam. Tényleg szépen mutat. Egy rövid megfontolás után rá is ugrom szerintem....
A mérete nem dominál annyira (de az antec még ebben is "csinoska"), mert az erősítő elvileg jövő héten kerül haza, állványom még nincs. Ez a következő pár nap talán elég lesz arra is, így legrosszabb esetben olyan asztalt választok neki.
Na megyek még nézegetem kicsit a linket!
Üdv.,
Cocc
-
Coccer
tag
Sziasztok,
Gép építés előtt vagyok és már-már teljes az elképzelésem, mikor is elkapott a hév, hogy a normál álló házikók helyett valami HTPC-s kuckóba kerüljön a masina.
Az volna a kérdésem, hogy amennyiben a ház (pld. [ez]) adottságai lehetővé teszik a beleköltözést, úgy megfelelő hűtésről gondoskodván nyugodt szívvel választhatok az ilyen felépítésű kuckók közül?
A cél a nappaliban való "beilleszkedése" volna, mellyel net, film, játék kombinációk is használhatóak legyenek.
Tervezett konfig: AMD870, PhII x4 910e, 4gb DDR3, SSD, HDD, DVD/Bluray, hd3870 (később csere).
A fentebb linkelt ház megfelelő erre a célra, vagy tudtok esetleg alternatívát ajánlani?
Köszi,
Cocc
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robogó, kismotor
- Formula-1
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- Kef R3 hangsugárzó és Kanto állvány - fekete
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest