- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Advent
tag
válasz
v.attis #10226 üzenetére
Hali !
Nekem Soundgraph Imon VFD van Imon PAD távval és egér billenytyűzet nélkül nem lehet telepítést és hasonló konfigolást végezni. Az meg hogy S-video kimeneten egyből menjen ki jel a TV-re video kártya függő, volt olyan kártyám anno hogy csak a driver telepítése és TV kimenet engedélyezése után adott képet de volt olyan is amin már a bootolást is végig tudtam követni.
-
Advent
tag
Vajon az nvidia-nak mikor fog megjelenni egy olyan micro atx rendszere amiben végre támogatva lesznek a HD hangok is? Valakinek van infoja egy ilyen rendszer készüléséről?
-
Advent
tag
válasz
Ciripke #9492 üzenetére
Én valamilyen Ion-os gépet raknék össze , bízzunk benne hogy az nvidiának is lesz egy olyan cucca mind az AMD-nek a fusion tehát nem csak a HD video szabványok támogatása hanem a HD audio támogatás is.
Tuner részben csak annyit tudok mondani amit írtam meg amit elöttem linkeltek , ott érdemes körülnézni nekem semmi tapasztalatom nincs és nem is nagyon lesz mert TV adást egyáltalán nem nézek.
Azt tudom hogy a közeljövőben magában az XBMC-ben is lesz PVR funkció de egyelőre még ez nincs benne megoldva.
-
Advent
tag
válasz
Ciripke #9489 üzenetére
Szia !
Attól is függ hogy milyen op rendszer alatt akarod használni. windowsra jelenleg szerintem az amd fusion-ja a nyerő teljeskörű HD támogatás (kép , hang) . Tuner kártyákhoz nem értek de szerintem windows-on műküdik java részt mind , ha esetleg XBMC-n keresztül szeretnéd a TV-t nézni ahhoz plugin kell hogy ki is tudd használni ( MythTV).
Ha linux alatt szeretnél HTPC-t akkor csak nvidiás megoldások jöhetnek szóba az amd sajnos nem támogatott még, vannak akik megoldják hogy menjen amd-n is de elég maceráns meg ha nem vagy linuxban jártas akkor meg pláne szóval az atom+ion kombó a menő még linuxon.
Tudtommal a tuner kártyák is szűkebb körben támogatottak linux alatt érdemes körülnézni itt hogy az általad kiszemelt példány mennyire támogatott.
Nas témáról sincs sajna tapasztalatom de szerintem ez mind2 op rendszer jól támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest