- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Osibaa #11296 üzenetére
"A szokásos HTPC feladatokon (film, zene, fénykép, média stream) kívül másra is használnád a gépet?" Ezeken kívül még netezésre.
A HTPC-nek ez a lényege, mire lehet még használni? Nem akarok rajta crysis 2 FULL HD-ben futtatni.Általában mit szoktak rakni a HTPC-kbe adattárnak, rendszer alá?
Mindenképpen egy nagyobb méretű vinyó kellene, de nekem már 160-320ig minden megfelelne, tehát egy 16/32Gb-os SSD-vel nem sokra mennék, mert nem nagyon fér mellé a rendszeren kívül semmi.Igazából az a kérdés, hogy egy átlagos 3,5"-es vinyóhoz képest mennyivel lassabb egy 2,5"-es mondjuk 5400-as 8MB-os vinyó? Ha másolni kell rá adatot, akkor az ne hetekbe kerüljön, a rendszer azért fusson rajta rendesen, és ne fogja vissza a gépet, mert lassúcska...
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Dj Sügi #11289 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek, én is a feel-en gondolkoztam erősen, arra adnak 2 év garit is ha valami gond lenne vele, de az tűnik a legjobbnak minőségileg is.
Egyedül a 3,5-ös vinyóhely aggaszt, abba kell valami keret akkor, hogy lehessen bele kisebbet is rakni. Mert egy HTPC-be 3,5-es vinyót sztem hülyeség lenne beletenni, nagyon hangos lenne, meg melegedne is rendesen.Esetleg valami vinyót tudtok ajánlani, mit érdemes ezekbe venni? Ami még nem atom lassú, és a WIN7 elfutkos rajta. Pl 2,5", SATA2, 5400 RPM/7200 RPM, 8MB/16MB notebook vinyó megfelel ilyen gépekbe vagy ssd-t kell bele venni?
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Enszuke #11255 üzenetére
Találtam én is egy párat amúgy, csak gondoltam ti már jobban benne vagytok itt a fórumon és több házat ismertek, és tudjátok, hogy mit érdemes venni, melyiknek jó a minősége...
A paneltápoknál érdemes valamit figyelni a teljesítményükön kívül vagy eléggé egy kaptafára készülnek és nincs nagyon különbség közöttük? -
Dj Sügi
őstag
Tudnátok nekem ajánlani pár Mini-ITX -es házat paneltáppal!?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest