Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
üdv
az miért van,hogy xp alatt a gigabyte ma78-as hdmin keresztül nem küldi ki a hangot,de vista alatt meg igen....? -
Scoobyka
addikt
jaja nagyon jól megbírkozik vele vista alatt az 1080as ripek max 15%ot esznek....40gigás vc1esek is 20%max........szóval simán megbírkozik mindennel.....nekem megy fox+utorrent+pára alprogram+vista is elégé gépfaló ,de 30-40%körül szokott még így is lenni a proci használat....
a fogyasztást nem tudom.....,de nem sok a Tv jóval többet eszik.
-
Scoobyka
addikt
válasz
band1103 #4413 üzenetére
vista alatt,de már annyit babráltam,hogy vmikor elő se jön.....azonban a24hz-es lejátszásánál még akadnak gondok...legfőképp fullhdripeknél.....valamikor a hang siett és elcsuszik vmikor meg a kép döcög amikor pásztáz a kamera....ez igen hosszú idő míg belővőm tökéletesre.....
vidkártyán 24hz....médiaplayerclassicban meg fullnézetben a 1920*1080 32bit 24hz-et válsaztom valamint kimenetnél az EVR custom re raktam és a direct3d-nél bepipáltam...akkor nincs ilyen zavaró rész azonban az alsó sáv eltünik.....töbnnyire ez a beállítás jó a full-hd riphez.....valamikor azonban nem az igazi....
akinek esetleg van hasonló konfig: 4850e+gigabyte ga-ma78g deszka 2giga kingston 800-as ram....az elmondhatná....hogy vista alatt milyen kodekeket rakott fel fullhd videókhoz...
nekem most csak egy mediaplayerclassic homec. van fent....valamint egy bs.....mindent visznek dxva is bekapcsol proci 5-10% körül...de a a képen van még mit dolgzoni....a filtereknél vmit ki kell kapcsolni vmit meg be...semmi kodeket nem raktam fel.
-
Scoobyka
addikt
az miért van,hogy a fullhd filmek sokkalta lassabnak hatnak,mit a 720ps változatok?
valamint egy csíkozodás van a filmen néha,olyan freki hiba vagy mi....24hzen a kijelző és a gép....is....tv tudja a 24pt is.tv:37a656 konfig:am2 gs780g+4850e 3gigahzen
semmi kodek felpakolva csak a dxva-s mediaplayer HC...tesztelve dark knight
The.Dark.Knight.2008.1080p.2xBD9.DTS.HUN.x264-NyTT verzióval. -
Scoobyka
addikt
dxva müködik xp alatt is tökéletesen?
ga780+amd 4850 páros...jelenleg pista van fent,de sokat nyúl a winyóhoz,,,,
-
Scoobyka
addikt
üdv szakik!
Szeretnék összehozni egy htpc-t.....
az alábbiak vannak meg:winyó(sata2),táp(400w),DVD-olvasó,kijelző(37a656).Perifériák is vannak....és dvd lejátszó is.
Amire szükségem van: ram.proci,vidkártya,alaplap,vmi olcsó ház....a keret 50-60k lenne rá...és nem szeretnék popcornt venni,mert netezésre is használnám,később meg raknák bele kéklejátszót.
Erre szertném használni: FULL-HD 1080ps ripek lejátszására,dvdk nézésére valamint netezésre.
Fontos szempont,hogy halk legyen,mert esténként gyakran menne és azért jó lenne aludni tőle.
Minden ötletnek örülök.
-
Scoobyka
addikt
üdv..
most kezdett érdekelni a téma....és gondoltam megkérdezem,hogy körülbelül mennyiből lehet htcp-t építeni(minimal költségen,már van notim)?....lcd-tv vel lenne összedugva....olyasmi kéne ami viszi a hd filmeket...720p és 1080p-t egyaránt...valamint egy normális winyó is van benne...aki tud írjon egy kis segítséget.ja és nem árt,ha kicsi halk és szép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest