- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priusz
aktív tag
válasz
Oszilaci #34128 üzenetére
Egy Denon AVC A1SR az erősítő, nagyon szeretem a hangját így ettől nem válok meg ha lehet.
Akkor inkább marad a sima DTS. A kérdés arra irányult volna, hogy jobb hangot kapok-e ha a HTPC dekkódólja a hangot (esetlegesen DTS-HD-t is).
Ha nem nem baj mert így is elégedett vagyok.gF (#34127) Köszi neked is! Akkor marad a jelenlegi felállás.
-
priusz
aktív tag
Sziasztok!
Lehet bugyuta kérdés, bocsássátok meg nekem! Adott régebbi AVR amit nem kívánok lecserélni és egy Asrock AM1H-ITX-es lappal szerelt HTPC. Eddig a hangot optikain kapta az erősítő, így DTS hangsáv a maximum amit élvezhetek.
Van-e értelme az alaplap hangkártyáját használni és jack-rca-val analógba kiküldeni a hangot az erősítőbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest