Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Kedves Asus27
Szerintem ne rakj össze HTPC-t. Megúszhatod olcsóbban is.
Haverom valamelyik délután felhívott és azt mondta ugorjak át és leesik az állam.
A srác most vett egy Magyarországon teljesen ismeretlen nevű AC Ryan Playon HD célhardvert. Lehidaltam mikor megnéztem működés közben.Olcsóbb, mint egy HTPC és a következőket tudja: Lejátszik belső vinyóról (ha raksz bele), rá lehet kötni vezetékes és vezetéknélküli LAN-ra, de lejátszik pendrive-ról is ha azt akarod.
(Na ott speciel nekünk töltött, meg wirelessnél is ha messzebb volt a routertől, de ettől eltekintve).Szóval ültünk a nappaliban, dolgozószobában laptop, fent asztali gép ment a gyereknek, mi meg hálózaton keresztül néztük a filmet az ő gépéről.

Lejátszás 1080p-nél folyamatos, ha ugrasz vagy beletekersz a filmen belül, akkor nincs gondolkodási idő, ez kérem ugrik vagy realtime teker.
A beépített Bittorrent klienst már meg sem említem.....
Keress rá. Érdemes vetned rá egy pillantást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Napelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Assetto Corsa
- BestBuy ruhás topik
- Amazon
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest