- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy megoldható e olyan, hogy htpc bekapcsolása távolról android rendszer alól? Igazából egy olyan rendszerre lenne szükségem ami ha akarom akkor htpc de ha kell akkor mobilról be tudom kapcsolni a gépet távolról és mondjuk indítani leállítani torrenteket és ha kell ki is tudom kapcsolni a gépet. Megvalósítható ez? Az operációs rendszer mindegy. Lehet valamilyen Linux verzió is. Amivel egyszerűbben megoldható. Csinált már ilyet valaki?
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
canniball #43351 üzenetére
Igen, asztali gépbe való. Az adatlapomon szereplő gépben volt csak cseréltem egy 16-os kit-re. Akkor AM1 platform. Köszi a segítséget. Annyit azért még megkérdeznék, hogy 5350 helyett érdemes e 70-est venni vagy csak órajelben van különbség a kettő között? Alaplapból meg akkor maradok Asrock vonalon ahogy az asztali esetében is tettem. Nekem bevált és látom itt is sok embernek van ilyen márkájú lapja. ASROCK AM1H-ITX lappal ahogy látom van is tapasztalat a topikban, szerintem nekem is megfelelő lesz.
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Össze szeretnék rakni egy mindenes gépet itx alapokon. Htpc funkciókat látna el valamint internet és torrent is futna rajta, ezért valami kis fogyasztású olcsó Windows alapú konfig kellene. Játékra nem lenne használva, arra van másik így külön vga nem kerülne bele. Pár dolog azért van hozzá itthon, mégpedig egy Hitachi 5k750-500-as laptop merevlemez valamint 2x2 gb ddr3 1600-as Corsair Vengeance ram kit-ben. Esetleg mellé tudok tenni még egyet ami ugyan az a széria de 4 gb-os. Így lenne 8 gb, de ahogy nézem csak 2 ram foglalatosak a lapok szóval azt nem tudom majd felhasználni. Valamint ezeken kívül van egy FSP 300-60GHT TFX 80 plus bronze tápom. Filmek terén csak 1080p lenne, 4K nem lényeg. Merre lenne érdemes elindulni szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest