-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
devil-k #56638 üzenetére
Üdv,
A gép építős topikból kerültem át ide, vélhetően a form faktor, és a gép jellege miatt, de úgy tűnik, hogy valamelyik másik hasonló topikban tudnak segíteni, így megoldódni látszik, köszönöm azért a jelzést. Akár törölhető is hogy ne ácsorogjon itt feleslegesen
Köszönöm
-
freelanced
addikt
Üdv,
NAS-on gondolkodom és szeretném megnézni az opcióim, így kíváncsi lennék épített terén milyen lehetőségek vannak. Ami fontos lenne, az az alacsony fogyasztás.
Tudnátok ajánlani esetleg pár alkatrészt erre a célra?
Egyelőre amit néztem: Asus Prime j4005I-C (lap + processzor)
Ehhez esetleg kérhetnék még táp, memória és gépház ajánlást? Kettő HDD kell, hogy beleférjen mindössze.
Köszönöm -
freelanced
addikt
Üdv!
Nem teljesen ide, de mivel futna rajta Plex is gondoltam tudtok segíteni_
Kis méretű gépet keresek, így 80-90 körül mit tudnék kihozni legkönnyebben?
Egyszerűbb egy Intel Nuc vagy Gigabyte Brix vagy össze lehet ennyiért már jobbat, olcsóbbat stb rakni?
Linux Dockeren keresztül futna.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest