Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
Patice
üzenetére
óó.. köszönöm mindenkinek a segítséget (remélem ha egyszer értelmezni fogom majd segítséggé válik
)ezt az ASIO4All -t megtaláltam a foobar oldalán már korábban... letöltöttem, telepítettem a foon-n belül, ki is tudom választani csak onnantól nem ad hangot se...
az app játsza de némaság van...ez az spdif lapról leszedése érdekelne! nekem bőven elég lenne szerintem...
a cd lejátszásra reagálva:
van egy rotel cd játszóm ami elég koros... egyelőre azt használom csak továbbgondoltam, hogy ha majd kihal akkor nem akarok már ilyesmiket vásárolni... akkor jön az odd....
természetesen vinyóról lejátszás a cél...
-
tariattila
veterán
üdv!
innen az apróról vettem egy 'htpc' gépet
kollega kicsit kipofozta + ssd, lg dvd, win7prof.
nullsza szakértelemmel be is illesztettem az otthoni hifi láncba, bkercso féle kisDAC-al egyből meg is szólalt usb-ről hajtva....
porblémám amire szakértelmetekre lenne szükségem:
winplayer-el szépen megy a cd lejátszás,
foobar2000-el pedig minden track elején felpörög a lejátszó mint állat majd vissza... ezidő alatt egyszer-kétszer meg is akad a lejátszás.... miután 'lecsendesedik'
nem akad meg többször.... következő track elérésekor ugyanez!
azt hiszem kodi is jól játsza, folyamatosan, nem pörgeti a meghajtót....
a foobart javasolták audióra, ennek állítottam be remote appot a mobilomra, kodihoz nem akarom az apple féle cuccot
tehát ezt kellene megoldanom de nem találok rá opciót, buffert fentebbvétel amitvtaláltam semmit nem változtatott... win-be is túrkáltunk de passz.
más:
a foobarhoz telepítettem komponenseket leírások alapján de ezt az ASIO-s 'winmegkerülős' dolgot nem tudtam beállítani... ez lesz a következő kihívás bár nem hiszem, hogy meg tudom oldani segítség nélkül..
az alaplapon van spdif optikai kimenet, rca nincs.
nem tudom hogy kellene összehoznom a kisDAC-al hogy jó legyen... (hangkártyám nincs!)
köszi minden ötletet!ja, ez volt az alap: [link]
-
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
elsődlegesen hifi...
de gyerkőcök játékra is használnák... ( hál'Isten még pár évig nem igénylik a legújabb fullos játékokat csak ilyen egyszerűbbeket, minecraft, terraria stb...és a böngészős szutykok..
)
s ha már nappali akkor net...
persze office is menjen ha néha dolgozni támad kedvem..
i3/i5 magasságig gondoltam...
majd külső usb dac lenne a terv.... tehát nem tudom milyen hangkártyát érdemes kezdésnek belerakni
a dac csak későbbi project mert az se olcsóság...
igazából el vagyok veszve a témában (még a számítógépkorszak előtt hifiztem)
-
tariattila
veterán
hi!
tudtok esetleg jóféle htpc-t valahol? (használtra gondoltam főleg)
hifire főleg de mindenes gép is lenne...
köszi és bocs ha off
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
nem akad meg többször.... következő track elérésekor ugyanez!