- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duc
aktív tag
Köszönöm, beszerzek egy ilyen WD-t.
Szoftvereket természetesen végig kell hallgatnom, éppen csak feldobtam egy XBMC-t és Foobart. külső DAC lesz a következő lépés, de a zenehallgatási igényemet a jelenlegi hangkártya is kielégíti... -
duc
aktív tag
válasz
Patice #28697 üzenetére
Köszi a tippeket. Igazad van, a ház az alapja... Hosszas méricskélés után arra jutottam, hogy kicsi lesz a CD játszó háza, úgyhogy vettem aprón egy Silverstone HTPC házat, ez akkora mint az állat. Belefér minden komponens, tegnap össze is lapátoltam. G3258 proci került egy Asrock lapba, fekvő Scythe hűtővel. BeQuiet táp és elég halk lett a cucc, a vinyó a leghangosabb.
Ha van ajánlott halk vinyó ami már bizonyított, akkor szívesen venném a tanácsokat...
Köszönöm!
-
duc
aktív tag
Sziasztok,
Médialejátszót akartam venni, de szolgáltatás és ár tekintetében a HTPC verhetetlen, szóval építek egyet. A ház egy CD játszó háza lesz, szóval a lényeg hogy inkább lapos lesz a cucc.
A cél leginkább FLAC és egyéb audio lejátszás, van egy kellemes hangkártyám ami elsőre jó lesz később külső DAC.
Szóval a szakértők segítségét kérem, hogy a következő feltételrendszer alapján állítsanak irányba:
Alaplapon legyen PCI csatlakozó (az Audiotrak Prodigy HD2 hangkártya PCI-os);
Ne kelljen dedikált VGA kari (szóval a lapon vagy a prociban legyen);
minél kevesebb hőtermelés a proci és táp oldaláról. Nem zárkózok el a ventilátortól, de minél kevesebb annál jobb;
Ha kell 1080p film lejátszás ne okozzon gondot;
SSD-n lesz a rendszer, win 8.1, mennyi a minimális memóriamennyiség amit bele kell pakolnom?Legolcsóbb megoldás ami teljesíti a fentieket mi lehet? van a HTPC-nek valami szent grálja, ami mindenre jó?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest