- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Olyankor mi van ha: leszedtem az új (gotham) XBMC-t. Kiványcs voltam milyen. De előtte nem töröltem le a Frodot. Most ugyanazokat a könyvtárakat meg infókat is látja az új mint a régi. De külön mappában van a program és a korábbit fel se hozza a vezérlőpult a win7 ben. Ha esetleg a régit le akarnám törölni. Mert most mind a kettő működik. A kérdésem az hogy a régi el kéne e távolítanom valahogy vagy mind a kettőt és újra fel?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
BD lemez pc-n való futtatásával kapcsolatos kérdésem lenne. XBMC ahogy látom nem támogatja a BD navigálást.
Total media Theater 5 -ön lenne navi de ott fekete képernyőt kapok. VGA driver legfrissebb amúgy.
MPC-HC -n pedig cannot find dvd directory fogad. Mik erre a megoldások? -
cintula187
addikt
A régi probléma áll ilyenkor fent.
ha a pcböl csak a HDMI kábel megy akkor a pio 827 es erölködőn keresztűl nem ad képet a tv. ez a pc szoftveres kavarása amit sehogy se tudtunk megoldani. akár 50 akár 60hz et ráeröltetve hangyák háboruja szerü hiba jelenik a tévén. ha a dvi is be van dugva a vga kariba akkor kiterjesztett módban nincs gond de valszeg a többi formátum hibátlan leadásán kivül a BD lejátszás már sok neki.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Az alábbi gondom van:
12,13 cyberlink power dvd és total media theatre 5 el is a blu ray filmek pár másodpercenként bereccennek valamiért az aláírásomban szereplö konfigban amit azért nem kéne csinálnia nem?
hardware gyorsítás ki,be de-interlace ki be is probáltam. catalystban kikapcsoltam minden képjavítást a video / quality menüpontban.
MPC HC val enyhébb a röccenés de úgyis jelen van a hiba.
Az baj lehet hogy a vgan kiterjesztett módban van a kép? HDMI kimenete plazma tévére. DVI monitorba.
köszi
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #21789 üzenetére
Erre vaalaki? Senkinek se jött eló ilyen probléma?
-
cintula187
addikt
Ide még nem írtam be de hátha itt kellett volna kezdeni
Helyzetem. Adva van pc amit HDMI vel összekötöttem illetve kötnék a pioneer vsx827 erősítővel. Onnan tv-re HDMI out bol. MInden HDMI kábel minőségi 1,4-es. Közvetlen összekötve a pc-tv kiad képet hangot is.
Az erősítőn kép helyett az alábbi hangyák háborúja megy:Próbáltam 50hz is állítani a kimenetet ami minden esetben látható ha 800*600 as felbontásra kiterjesztem az asztalt. Más forrásról továbbit képet hdmi-n az avr. VALAMINT laptopról is gond és mindenféle átállítás nélkül is.SAjna a laptopon nincs catalyst így össze se tudom hasonlítani a beállításokat.
Fura hogy az 50hz is a tv szerint 60hz ként továbbítja, de a legfurább az hogy a héten már 2 esetben is sikerült továbbítani a képet, de amint restart volt megint csak zizi kép jött be. Amíg müködött mindenféle hangformátumot átadott.
Catalyst a legfrissebb, nem tudom már mit állítsak ott be.
Az ablakon kibaszás hangulata kerülget, azt hittem ez egyszerűbb lesz.Hálás vagyok minden tippért, segítségért!
-
cintula187
addikt
Az lehetséges hogy van olyan film (MKV) aminél nem rakja be a xbmc 24p be a frekit?
-
cintula187
addikt
Folytassuk itt akkor cekk.
MIelőtt megvolt a plazma és nem "bajlódtam" a 24p beállítással akármin játszottam le akármit (eddig kmplayer pár hónapja van az xbmc) semmit se csinált ilyet. -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #21466 üzenetére
Most megint van egy anomália. Frissen bekapcsolt gép, xbmc indít és bármilyen formátumnál iszonyat akad a kép. Catalystban az "image scaling" enabling gpu scalinget bepipálva majd akár kipipálva tehát az eredeti állapotra állítva megszünik az akadozás. De fura hogy 2 napja minden inditásnál ez van.
Tudnátok még segíteni ebben vagy menjek catalyst topicba?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Panasonic 50ut50 plazmát vettem és nagyban valahogy jobban feltünnek a hibák
XBMC és kmplayert használok és néha röccenést észlelek lejátszáskor. IFC kikapcsolva, beállításaim az alábbiak szerint néznek ki XBMC ben:
[link] -
cintula187
addikt
Erre valami ötlet valaki?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ismerkededem XBMC-vel és az alábbi porblémám lenne:
Androiddal próbálom használni. Remote ként megy gond nélkül,de néha felugrik a telón egy ablak, hogy a settingsben állítsak valamit.
a pc-n az allow control of xbmc via http -t nem tudom bejelölni mert hibaüzenet jelenik meg. nem tud csatlakozni
előre is köszi
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #14087 üzenetére
Valamint kérdés még ,hogy ebben van memoria meg HDD vagy külön venni kell hozzá?
http://ipon.hu/webshop/product/shuttle_xh61/212645
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Szüleimnek szerettem volna netbookot keresni, de belebotlottam az ilyen esetleg zotac zbox okba.
Tanácsot kérnék, milyet lenne érdemes megnézni alaposan.
Követelmények: HDMI feltétlenűl kell bele. Wifi nem fontos de nem baj ha van.
90% netezésre kellene nekik.50-55.000 ig bezárólag.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged