- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Olyankor mi van ha: leszedtem az új (gotham) XBMC-t. Kiványcs voltam milyen. De előtte nem töröltem le a Frodot. Most ugyanazokat a könyvtárakat meg infókat is látja az új mint a régi. De külön mappában van a program és a korábbit fel se hozza a vezérlőpult a win7 ben. Ha esetleg a régit le akarnám törölni. Mert most mind a kettő működik. A kérdésem az hogy a régi el kéne e távolítanom valahogy vagy mind a kettőt és újra fel?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
BD lemez pc-n való futtatásával kapcsolatos kérdésem lenne. XBMC ahogy látom nem támogatja a BD navigálást.
Total media Theater 5 -ön lenne navi de ott fekete képernyőt kapok. VGA driver legfrissebb amúgy.
MPC-HC -n pedig cannot find dvd directory fogad. Mik erre a megoldások? -
cintula187
addikt
A régi probléma áll ilyenkor fent.
ha a pcböl csak a HDMI kábel megy akkor a pio 827 es erölködőn keresztűl nem ad képet a tv. ez a pc szoftveres kavarása amit sehogy se tudtunk megoldani. akár 50 akár 60hz et ráeröltetve hangyák háboruja szerü hiba jelenik a tévén. ha a dvi is be van dugva a vga kariba akkor kiterjesztett módban nincs gond de valszeg a többi formátum hibátlan leadásán kivül a BD lejátszás már sok neki.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Az alábbi gondom van:
12,13 cyberlink power dvd és total media theatre 5 el is a blu ray filmek pár másodpercenként bereccennek valamiért az aláírásomban szereplö konfigban amit azért nem kéne csinálnia nem?
hardware gyorsítás ki,be de-interlace ki be is probáltam. catalystban kikapcsoltam minden képjavítást a video / quality menüpontban.
MPC HC val enyhébb a röccenés de úgyis jelen van a hiba.
Az baj lehet hogy a vgan kiterjesztett módban van a kép? HDMI kimenete plazma tévére. DVI monitorba.
köszi
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #21789 üzenetére
Erre vaalaki? Senkinek se jött eló ilyen probléma?
-
cintula187
addikt
Ide még nem írtam be de hátha itt kellett volna kezdeni
Helyzetem. Adva van pc amit HDMI vel összekötöttem illetve kötnék a pioneer vsx827 erősítővel. Onnan tv-re HDMI out bol. MInden HDMI kábel minőségi 1,4-es. Közvetlen összekötve a pc-tv kiad képet hangot is.
Az erősítőn kép helyett az alábbi hangyák háborúja megy:Próbáltam 50hz is állítani a kimenetet ami minden esetben látható ha 800*600 as felbontásra kiterjesztem az asztalt. Más forrásról továbbit képet hdmi-n az avr. VALAMINT laptopról is gond és mindenféle átállítás nélkül is.SAjna a laptopon nincs catalyst így össze se tudom hasonlítani a beállításokat.
Fura hogy az 50hz is a tv szerint 60hz ként továbbítja, de a legfurább az hogy a héten már 2 esetben is sikerült továbbítani a képet, de amint restart volt megint csak zizi kép jött be. Amíg müködött mindenféle hangformátumot átadott.
Catalyst a legfrissebb, nem tudom már mit állítsak ott be.
Az ablakon kibaszás hangulata kerülget, azt hittem ez egyszerűbb lesz.Hálás vagyok minden tippért, segítségért!
-
cintula187
addikt
Az lehetséges hogy van olyan film (MKV) aminél nem rakja be a xbmc 24p be a frekit?
-
cintula187
addikt
Folytassuk itt akkor cekk.
MIelőtt megvolt a plazma és nem "bajlódtam" a 24p beállítással akármin játszottam le akármit (eddig kmplayer pár hónapja van az xbmc) semmit se csinált ilyet. -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #21466 üzenetére
Most megint van egy anomália. Frissen bekapcsolt gép, xbmc indít és bármilyen formátumnál iszonyat akad a kép. Catalystban az "image scaling" enabling gpu scalinget bepipálva majd akár kipipálva tehát az eredeti állapotra állítva megszünik az akadozás. De fura hogy 2 napja minden inditásnál ez van.
Tudnátok még segíteni ebben vagy menjek catalyst topicba?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Panasonic 50ut50 plazmát vettem és nagyban valahogy jobban feltünnek a hibák
XBMC és kmplayert használok és néha röccenést észlelek lejátszáskor. IFC kikapcsolva, beállításaim az alábbiak szerint néznek ki XBMC ben:
[link] -
cintula187
addikt
Erre valami ötlet valaki?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ismerkededem XBMC-vel és az alábbi porblémám lenne:
Androiddal próbálom használni. Remote ként megy gond nélkül,de néha felugrik a telón egy ablak, hogy a settingsben állítsak valamit.
a pc-n az allow control of xbmc via http -t nem tudom bejelölni mert hibaüzenet jelenik meg. nem tud csatlakozni
előre is köszi
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #14087 üzenetére
Valamint kérdés még ,hogy ebben van memoria meg HDD vagy külön venni kell hozzá?
http://ipon.hu/webshop/product/shuttle_xh61/212645
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Szüleimnek szerettem volna netbookot keresni, de belebotlottam az ilyen esetleg zotac zbox okba.
Tanácsot kérnék, milyet lenne érdemes megnézni alaposan.
Követelmények: HDMI feltétlenűl kell bele. Wifi nem fontos de nem baj ha van.
90% netezésre kellene nekik.50-55.000 ig bezárólag.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest