-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Nem találtam megfelelőbb topikot a kérdésnek.
Adott egy vezeték nélküli Sennheiser fejhallgató, este ezen nézek filmet PC-ről, vagy játszok Xbox-on, hogy ne zavarjam a feleségem és a gyerekeket.
A fejhallgaton 1 optikai bemenet van és a PC-t és az xbox-ot is optikai (SPDIF) csatlakozással szeretném rádugni. Már unom, hogy mindig átdugom a kábelt, ezért vettem egy ilyen optikai toslink elosztót:
[link]
Nem kell áram neki, csak elosztja a jelet, onnan kapja a bemeneti jelet ahova forgatom rajta a kapcsolót.
A PC-t rádugtam erre, ezt egy másik kábellel pedig a fejhallgatóra, tökéletesen működik.
Az xbox viszont nem. A kettő között a különbség, hogy a PC egy 3 méteres kábellel van rákötve, az xbox viszont egy 10-15 méteressel. Falban van elvezetve a TV-hez, xbox-hoz, azért ilyen hosszú kábellel, nem tudom máshogy megoldani.
Ugyanoda dugtam ahova a PC-t, tehát a kábelekkel nem lehet baj, közvetlenül a fejhallgatóba dugva is megy, de az elosztón keresztül már nem.
Lehet, hogy a 10-15 méter plusz az elosztó már sok neki és romlik, elveszik a jel?
Egy áramba dugható (aktív??) elosztó megoldás lehet, azzal van esély a működésre?
Találtam egy nagyon drágát magyar oldalon:
[link]
Külföldi oldalon találtam sokkal olcsóbban jó értékelésűt:
[link]Csak kérdés, hogy van-e értelme ezeket megvenni, ezzel működhet ami a nem aktív elosztóval nem működik?
Ha van a kérdésnek jobb topik, akkor átviszem oda a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Schiit Magni 3 fejhallgató erősítő
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest