- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airmans
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy i3-2100, 8GB Ram, 4GB RX550 videokártyával, win10 oprendszerrel, ami HDMI-vel van összekötve egy Denon X2200-ra, azaz dekodolás nélkül lenne jó passtrough a hangot átadni.
Mégis folyamatosan szenvedek a multichannel hanggal, a Kodi 18.7 saját lejátszója wasapin átadja, de directshown nem (ott csak stereo), ez a helyzet a PowerDVD-vel is. A Kodi ráadásul szaggat is, a hang el-el megy pillanatokra, a kép jellemzően okés, de néha az is szaggat FullHD-n és 4K-n is. Próbálkoztam PotPlayerrel és MPC-HC-val is, MPC-HC-n nálam a kép szaggat, PotPlayeren csak akkor okés a hang, ha beállítom a Audió > Kimeneti módot áteresztés AC3 újrakódolás után, ekkor lesz csak jó a hang. Ami még érdekes a Plex Player azt írja a wasapi disconnected.
Van javaslatotok, elsősorban a Kodival mit tegyek, hogy ne szaggasson?
Köszi. -
Airmans
csendes tag
válasz
SunMount3r #54886 üzenetére
Köszönöm a szuper választ. Akkor egyenlőre dobom a procivásárlást és tesztelem így a configot.
-
Airmans
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy 4K-s tv-t és ebből kifolyólag elkezdtem a HTPC-m átépítését. Jelenleg egy 1150-es Asrock alaplapom van egy i3-2100 procival 16GB Rammal és egy RX-550 2GB videokártyával. Alapjáraton az elején kissé döcögve de viszi a 4K HDR-s filmeket. Milyen procit javasoltok ebbe az alaplapba, hogy javuljon a lejátszás minősége? Egyáltalán érdemes upgradelni? Egy i3-4160-al szemezek, azt érdemes megvenni, vagy más nézegessek? Lejátszásra Win10 alatt PowerDVD, vagy Kodi lesz a befutó.
A másik kérdés, hogy hogyan tudom a Kodi arra bírni, hogy minden lejátszásnál a PowerDVD legyen az alapértelmezett lejátszó?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Ingatlanos topic!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest