- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
válasz
MasterMark #55929 üzenetére
Azaz. Köszi!
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Milyen programmal lehet 3D tartalmat lejátszani PC-n, BD iso fileból?
-
banderasz77
addikt
válasz
Gombinyó #53696 üzenetére
Huhh, hirtelen annyi lejátszót meg madvr, ilyen-olyan filtereket írtatok, hogy azt sem tudom mi legyen.
Lehet, hogy több lejátszót is kell majd használnom?Ami a lényeg, hogy minden körülmények között menjenek a HD hangok.
VGA-ból maradunk a 2 HDMI outnál = 1 TV + 1 AVRmkv-kat szoktam nézni, főleg 1080p.
Ehhez jönne hozzá a 4K és persze a HDR, ha van érdemleges anyag a letöltéshez.Az RX580 minden brutál beállítást vinne szerintem, szóval jöhetnek a legjobb képi beállítások a lejátszókban. (Asszem régebben is valami Sharpen complex 2.0-át használhattam...?)
Szóval aki összefoglalná nekem hogy s mint, megköszönném.
-
banderasz77
addikt
válasz
SunMount3r #53697 üzenetére
Hát én maradok a régi kis bevált Onkyomnál és a VGA-val.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Az alábbiakat szeretném kérdezni. Van egy 4K tv-m. A házimozi erősítőm(TX-SR805) nem viszi át rendesen a 4K jelet (rosszak lesznek a színek), szóval ezt kellene összehozni, hogy a vga-ból (RX580) közvetlenül menjen a HDMI a tv-be a kép jel miatt, egy másik meg az erősítőbe csak a hang miatt. Ezt össze lehet valahogy hozni? VGA-ból mindkét HDMI-n kimegy minden? Mert akkor egyszerű lenne.
Valamint a PC-n Kodi elég a 4k HDR lejátszáshoz is?Üdv.
-
banderasz77
addikt
válasz
MasterMark #48719 üzenetére
Ott nem.
-
banderasz77
addikt
Másik TV-vel tökéletes. Mi lehet a baj?
Üdv. -
banderasz77
addikt
válasz
MasterMark #48711 üzenetére
Az már meg volt. Olyat csinál, mint amikor képfelbontást állítasz. Elmegy a kép, majd 1-2 mp után így jön vissza. Aztán, ha úgy gondolja meg visszaáll. Random össze vissza, van amikor 20 perc elteltével. Már Hz-eket is állítottam.
-
banderasz77
addikt
válasz
MasterMark #48709 üzenetére
HDMI. Gép közvetlenül a tv-re. HD6570, Crimson Edition driver, szűz rendszer.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Fenn áll még az a tézis, hogy az NVIDIA karik nem kezelik kadencia helyesen a 24p-s anyagokat?
Üdv.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Próbált már valaki Displayportot átalakítani HDMI-re? 5.1 passtrough működik vajon Kodi alatt HD hangokkal? Egy I5-3470 tolná az mkv-kat.
Köszi!
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Melyik AMD/Radeon vga szériától kadenciahelyes a lejátszás? Kodi vagy MPCHC mkv fileokkal. Nagyon kellene az a frànya 23,976Hz.
Nvidia asszem kilőve ugye?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Úgy hozta az élet, hogy egy Dell Latitude E6230 i5-3340M-et használnék időnként HTPC-nek.
Vajon HDMI-n keresztül Kodival kadenciahelyes? Win10.
Érzékeny vagyok erre.Köszönöm!
-
banderasz77
addikt
válasz
MasterMark #45913 üzenetére
Valamiért mégis néha olyan dadogósnak tűnik a film.
Melyik a jobb vga filmezéshez? Régebben mintha az Nvidia lett volna ajánlva. -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Van egy E8400, HD5450-ből álló HTPC-m, amivel Kodi lejátszóval 1080p-s filmeket nézek. Tudok 23, 24, 25 Hz-et állítani, melyik lenne a legjobb, hogy ne reccenjen?
-
banderasz77
addikt
OPENELEC (Kodi)-ban mit állítsak, hogy egy kicsit se akadozzon a kép? Olyan zakatolós. MKV lejátszás Benq W1070-el.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Friss Openelec/Kodi-t hogyan álltsam be, hogy a legjobb legyen a képminőség? Vetítőhöz használnám.
Köszi!
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Mi lehet a gondom, ha BD25 ill. BD50 3D ISO-ból nem megy a 3D PowerDVD-vel?
Lemezről már tudtam nézni, a Bluray 3D be van pipálva, azt dobja, hogy a stereo 3D nem elérhető, válasszak másik megjelenítőt. W1070 van. Ki kellene írnom lemezre? -
banderasz77
addikt
Mi lehet a bibi, ha Win7 alatt és Opelelec alatt sem játssza le az XBMC a BD3D gyári lemezt?
-
banderasz77
addikt
Persze még Gotham-et használok...
Kodi-t meg gondolom reszelik még.... -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Openelec-hez építenék egy totál minimál gépet.
Kérdés, hogy mit szeret jobban VGA téren. Maradhat esetlegesen IGP (Intel) vagy alaplapi AMD (HDMI-vel), vagy dedikált AMD v. NVIDIA?
Sokszor a CUDA magokat előnyben részesítik a fórumon, nem tudom miért. -
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
XBMC-nél mi a legjobb képbeállítás? Most Bilinear-on van.
Üdv.
-
banderasz77
addikt
Megoldottam, csak át kellett állítanom az XBMC kimenetet a wasapi kezdetűre, máris megjelentek a HD sorok.
Köszönöm mindenkinek....
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Mi lehet a baj, ha a frissen telepitett HTPC-n nem mennek ki a HD hangok a HDMI-n keresztul? Egyebirant minden mukszik.
ASUS H81M-A + G1820, DENON X1000
Diszkret VGA illetve hangkartya nincs a gepben.
Alaplapon levo HDMI-t hasznalom.
Mpchc illetve Xbmc van a gepben.
Koszi! -
banderasz77
addikt
Na összeraktam a kis HTPC-met, nagyon halk fasza kis gép, de WIN7-re szeretnék tőletek kérni lejátszó progi ötletet, ami SPDIF-el faxán műkszik.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok. HTPC építésben vagyok, és keresek egy olcsóbb fajta házat hozzá. Mit tudnátok ajánlani? Nem tudom ezek táp nélkül, vagy azzal mennek, ha nincs benne, akkor jó lenne ha beleférne egy FSP 350W 80+os EATX.
A konfig a következő:
ASUS M4A785D-M PRO, AMD Athlon X2 240, 2*1 GB Kingston HyperX 1066Mhz, 640 Giga Samu vinyó+Samu DVD
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged