- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolien
csendes tag
Bumm.
-
Zolien
csendes tag
Sziasztok, "halozati lejatszot", valojaban egy HTPC-t tervezek, de csak audio celokra. Kijelzore is szuksegem lenne az albumboritok megjelenitesehez. Egy 7"-os digitalis kepkeretet gondoltam beepiteni, de hogy a vezerlese hogy lenne megoldva, arrol lovesem sincs - ebben kernem a segitsegeteket. Ha van olcsobb/mas otlet kijelzore, johet. Gondolkodom alternativakent LCD vagy pontmatrix kijelzesben is, itt ertelemszeruen eloado - cim jatszana csak. Bar ehhez gondolom jobban el kellene merulnom a PIC-programozas vilagaban... vagy hogy is van ez? Minden mas eleme, terve mar kesz, csak ez a franya kijelzo, itt akadtam el. Elsodleges cel tehat, egy PC kepe ugy 7"-on, Foobarral szerelve - minel olcsobban, barkacsolas ha van a dologban az direkt jo, taviranyitokent uzemelo PDA-t, etc. viszont ne ajanljatok mert nem jon be az ilyen. Szerintem egy kijelzonek a keszulekben a helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged