- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malachi #7301 üzenetére
Nem éri meg. Mivel az "e" sokkal drágább, érdemesebb alulfeszelni egy sima 240-et.
Nekem Gigabyte alaplapom van, de szerintem bármelyikben lehet alulfeszelni. Nálam most 1.02 V-on megy, de ha jól emlékszem, 0.8 V volt még, amit valahol láttam.
Bitlisz:
"A hardveres HD video lejátszás valahogy nem olyan rugalmas rajta mint az nVidia megoldásain. "Ha van DXVA, akkor nem különbözik, ha meg nincs, akkor tényleg az nV a jobb... már ha CUDA is van benne és éppen működni is akar.
"(Sajna az ATI-nál még az Intelé is jobb a 4500MHD-n ami pl i3-as proccókban van)"
Itt kettőt is tévedtél.
Az i3-ban 5700 vagy , nem 4500 (ráadásul az MHD a mobil verzió), de HD lejátszási képességben ez sem jobb, mint az ATI. Szintén: ha van DXVA, mindegy, ha nincs, akkor meg a CPU dekódol mindkettőnél, szóval nem jobb. Ráadásul az ATI-nál azért vannak képjavító eljárások már bőven, Intelnél még nem láttam ilyet maghajtóban.
A sideport kérdésben igazad van. Vannak olyan filmek, amikhez több, mint 300 MB RAM kell különben akadozik a lejátszás. Ezzel együtt kell élni, ha valaki IGP-t vesz. Persze nem kell pánikolni, nem a többség film ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Peugeot, Citroën topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest