- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovasz
senior tag
pure videóval vagy coreavc-vel vagy vdpau-val szerintem akármilyen gány pc lejátsza az 1080p-t is. viszont 1080p csak projektoron élvezhető ki. ilyen kis 106cm-es megjelenitőn nem sok különbség van a 720p meg az 1080p között.
szerintem legalább 2 magos procit vegyél, mert ha pl letölteni/felvenni vagy post processing-et akarsz akkor kell. egy 4 magos phenom se drága. memóriábol a minimum az 1G. a vga ha windows-on képzeled el akkor mindegy hogy ati vagy nvidia. ha linux akkor nvidia mert csak az tud hw lejátszást. az ati csak most ébredezik linux ügyben. bár egy 2.5..3Ghz-en futó x2-es simán játsza az 1080p-t pp nélkül.
-
Findzs
addikt
pont ugyanez az én bajom is ezekkel a mostani media lejátszókkal
lemezt nem tudja olvasni meg analóg 5.1 -es hangfalam van ami a célnak tökéletes és se pénzem se kedvem erősítőt venni meg új hangfalakat
kiadhatnának egy olyat amibe van olvasó meg 5.1 cserébe lemondanék a full hd -ról mert a tv-m régi úgy se tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest