- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Jut eszembe, én is ezen a mindent egybe tuneren törtem a fejem, de aztán rávilágítottak arra, hogy létezik USB-s konexant kártyaolvasó, amit egy "mezei" digitális tuner mellé bepakolva, már alkalmas lesz set-top box funkció kiváltására. Ellenben vagy dual-, vagy quad-tunert javasolnék, esetleg hybrid-et, és akkor felvétel közben mehet a time-shift is, sőt quad esetében pedig lehet a hálón tovább streamelni az adást.
Itt ph-n is megjelent egy 5570-es radeonról is szóló cikk, amihez alapból jár a szoftver, ami támogatja a beépített tunerja képének tovább streamelését, akár az internetre is. Vagyis ha gyors neten csatlakozol az otthoni HTPC-dhez, akkor tudsz tévézni, vagy a rögzített műsorokat megnézni, vagy a saját filmjeid nézni. Ha nyaralsz nem egy rossz dolog
Nem is értem miért tüntek el a piacról az ATI AIW modellek, de örömmel látom a visszatérésüket. -
zodes
aktív tag
Szia!
Nálam a szolgáltató a Tréhóm és nem használom a fos STB-jüket.
Egyenlőre a Sony TV-ben van egy Connax kódolású CI kártya abba bedugtam a T kártyáját és lőn gyönyörű digitális adás.Tegnap megvettem a HTPC-mhez az összes cuccot. A héten rakom össze.
Vettem hozzá egy DVB-C CI bemenetes connax kódolású USB-s tunert.
Kipróbálom és referálok mit tapasztaltam.
Ha találnék egy olyan szoftvert ami kezelné is a broadcastingot pl. megcsinálnák már végre az XBMC-t ilyenre akkor annak nagyon örülnék. -
pH03N1xM
tag
Olyan tuner, amin lesz HDMI input szerintem eleg ritka (speciel nem lattam, de nem kizaro, hogy van). Kommersz kategorias AVerTV HD DVR pl. tud hdmirol capturet, de azon nincs tuner. Szerintem 1 kartyaval nem, vagy nagyon nehezen tudod csak megoldani a tuner es a hdmi in kerdest.
Beleposzintu hibrid TV kartyakbol nalam bejottek az Avermedia eszkozei (laptopomban gyarilag az volt), HTPCbe pedig azt vettem direkt (nemet ebayen brutalis 1.5 euroert lottem...). Ha komolyabb celok vannak (felvetel es kozben masik csatorna nezese & stb) akkor Pinnacle 7010ix egy kellemes darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged