- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
balkoger #4916 üzenetére
A #4906-ben Sony-t (is) írtál és "full hd-s felbontás"-t...
Magnat
Nem tudom, de ez a tény, ráadásul könnyebb is kezelni a HDMI-t, akár közvetlenül van a forrás (HTPC, BD lejátszó, HD STB, stb.) a TV-re kötve, akár erősítőn keresztül, így aztán számomra tulajdonképpen mindegy is. -
bikmakk
tag
válasz
balkoger #4891 üzenetére
Erre a lapra én is ráakadtam pár napja és szerintem is elég jó megoldás lehet egy HTPC-be, és az ára is igazán baráti. Azokat a bordákat lecseréled valami komolyabb passzív bordára és egy apró mini-ITX-es házban máris van egy szinte hangtalan géped
Persze ha játékra is használná az ember akkor már kevés, de még akár netezős gépnek is véleményem szerint tökéletes. -
band1103
őstag
válasz
balkoger #4891 üzenetére
Gondolom valamit erősen elírtál mert még az intel sem ismer ilyen platformot hogy 945DGCLF2.
Ejnyetanuld meg helyesen leírni a lapod típusát
Viszont akkor nem lehet hogy ez a lap az?
Sikerült olyan oldalról fotózni hogy ne is látszódjon a hátlap. Milyen DVI van rajta? I vagy A vagy D? Van rajta D-sub? Viszont van rajta S-video ahogy olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest