Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az árkülönbözetet számold, az nem biztos, hogy 10k. Csak azt kell ledolgoznia a gépnek. Naés, ha 2-3 év mire megtérül? Számold a zajt is, a villany ára meg 30 forint volt úgy 3-4 éve. Szóval ezt is add hozzá.
Én például a gépeimet mostanában (2-3 éve) már olyan 6-8 de inkább 10-12 éves ciklusra tervezem. Mert tök felesleges pénzkidobás amúgy.

-
xridergabo
csendes tag
Kicsit nézelődtem és valami ilyesmire gondoltam:
AMD A4-3400 2.70GHz vagy AMD A6-3500 2.10GHz
Gigabyte sFM1 Vision GA-A75M-S2V alaplap
és egy MODE COM FEEL 105 ház 350W táppal
A kérdésem az lenne, hogy melyik proci érné meg jobban illetve, hogy menyire képesek DXVA nélkül boldogulni a HD filmekkel? -
"Paneltáppal is lehet kisérletezni, de drágább és jobban fűt."
Dragabbnak valoban dragabb, de miert futene jobban? Egyreszt en meg nem lattam olyan "sima" tapot, ami az ilyen, boven 100 W alatti fogyasztasnal jobb hatasfokot produkalna, mint a paneltapok, masreszt meg paneltapoknal az AC/DC kocka (ahol igazan van veszteseg) a hazon kivul van, igy aztan plane nem tudja futeni a hazat.
(#12089) Enszuke: az adapter.hu-s tap 12V-os aga eleg halovany (4A a max), mondjuk ennek ellenere ezzel hajtottam a Llanomat, viszont par honap utan megpusztult.
A linkelt picoPSU viszont tok jo, foleg, hogy jo iranyba van a vezetek kivezetese - nekem egy ilyenem van es ez bosszanto modon (mivel a regebbi inteles mITX lapokhoz terveztek) az alaplaptol kifele vezeti a drotokat, nem is fert el tole a HDD keret (meg szerencse, hogy nincs a gepben HDD), erdemes erre is figyelni. -
P@ly
tag
Ne is mond. Először kinéztem a viaLan házacskáját. Randa mint a bűn de olcsó...
Most meg olyan házzal küzdök, ami tetszik de drága, de nincs hozzá táp, ami még plusz pénz... Szóval nem tudom mi legyen
Kiteszem csupaszon a tv mellé
Lianon én is agyaltam de nekem csak TV-zni kéne, meg amikor nem filmezek rajta akkor torrentezgetne... Ennyi erre elég egy Brazos is bőven! Faterom otthon nem panaszkodik rá!
Ha sikerül összerakni esküszöm írok a logoutra

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Na mind1... akkor szerintem az A6-s proci lesz a nyertes egy GIGABYTE GA-A75M-UD2H lappal. Köszönöm a segítséget!