- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
Nekem is húúú de jó lenne egy olyan
Ha majd egyszer 30-40k-ért lehet kapni,beszerzek egyetMentát!
Honnan vetted a házikót?
Egyébként csak a rezgéscsillapítást hiányolod vagy van egyéb gondja is?
Jó lenne némi info ezekről a Thermaltake házikókról, pro és kontra.
A külföldi tesztekre nem akarok alapozni, mivel egy "valódi" felhasználó véleményét többre értékelem. -
Sera26
aktív tag
Igen
Baromira tetszik....
Csak sokáig kérdés volt,hogy utólag bele tudom-e tenni a Media Lab-ot, de külföldi review-okon meglestem a házikóról készült képeket és IGEN
Igaz a DH 101-es, ha eleve Media Lab-al veszed,akkor tartalmaz egy hangerő gombot,meg gyors billentyűket,de nekem ezek nem érnek meg most 50-55 k-t. Inkább meg veszem a "csupasz" változatot,jól telepakolom és majd ha lesz még büdzsé,akkor beleapplikálom a kis kis VFD-tHoppá...bocsi, nem szerkesztettem.
-
Sera26
aktív tag
Az említett két Thermaltake házikó kitűnő választás lehet, mindkettő 25-28k között kapható. Érdemes szétnézni több helyen,mert a DH101-est itt az egyik PH bazárban 25k-ért hozzák, de volt webshop,ahol 32k-t kértek érte...
Ezekben nincs benne a Media Lab (VFD kijelző és távirányító), de a helye elő van készítve, így ha meggondolod magad,utólag tehetsz bele. Nem olcsó,mert 20-25k-t kérnek érte... -
zsolt320i
senior tag
Proci: PhenomII (megvárom a 95W TDP-t)
Alaplap: Gigabayt AM+ foglalatos (pontosan nem tudom a típusát de ATX formátumú lesz)
Videokártya: Ati 4850
Vinyó: 500 Gb
Memória: 2 Gb.Pontosan azért nem tudok típusokat mondani, mert még nem jelentek meg a Phenom II-ek, és nem tudom hogy milyen lapot ajánlanak majd hozzá.
A komponensek nagyjából a fent leírtak lennének, és ehhez kéne egy csendes és jó megjelenésű ház.Kösz!
-
Sera26
aktív tag
Hát gratula a ZALMAN házikóhoz, istenes egy cucc
Amúgy az érintőképernyő hová csatlakozik? Az alaplap (vagy videókari) videokimenetéhez?Nálam abszolút nyerő az általad említett Thermaltake VF7000BNSD DH101 ház, csak továbbra sem tudom,hogy utólag bele tudom-e tenni a Media Lab-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest