Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
- Magisk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiman
tag
válasz
dabadab
üzenetére
"Ez hogy jön ide? Aki épiteni akar, az épít, nem egy készre dobozolt Cinemaster HD-t vesz."
Nem tudom láttad-e, hogy ez a komment már nem a cinemasterről szólt...
"Egyébként meg az XBMC messze jobb és sokkal többet tudó megoldás, mint a Windows Media Center."
Fejtsd már ki légyszi, hogy mi alapján állítod ezt? Tesztelted? Mondták a fórumon? Én nem mondtam azt, hogy szar, lehet, hogy jobb mint A WMC amit pld én Media Browser plugin-el használok, én azt írtam, hogy nekem nem jött be....
"Milyen szolgáltatást?"
Ne máááár... A Cinemaster 1 termék, gazdag laikusoknak készült, nem olyan embereknek akiket érdekel a készülék számitástechnikai lelki és belvilága. Ők 1 olyan célterméket vásárolnak terméktámogatással ( na ez a szolgáltatás ), amihez nem kell érteni a számítástechnikához csak 1 távirányítót kell kézbe venni aztán "mukodik" és kész. Ne keljen azon agyalni, hogy 1 metadata-t hogyan nyersz ki, amit lehet, hogy te meg én csípőből megoldunk, de van az a réteg akit ez nem érdekel ilyen mélységben. Tudja a készülék gombnyomásra azt jólvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest