Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Pásztázásnál én is erre gondoltam, én nem látok semmiféle szaggatást.
Pulldown-t a TV-m csinál, 24Hz-ből 120-at 5:5-tel, tehát elvileg ott sem tehet bele szaggatást, mivel egész számú többszöröse, nincs frame drop vagy ismétlés.
Egyedül abból eredhet, hogy a 23.976fps 24Hz-en van lejátszva, de erre írtam a másik menüpontot, ami lehet, hogy megszünteti.
Bár mondom, én emellett sem láttam semmit. (Csak 23.976-ot 60Hz-re kirakva láttam csak enyhe szaggatást.)
A te TV-d 100/120Hz-es? -
siryeti
tag
Szia, új dilettáns kérdés.
Tény hogy nem nagyon értem, és valószínűleg nem is nagyon látnám ezeket az oldalirányú pásztázós evr sync-es dolgokat, de ki szeretném próbálni valahogy tanácsod szerint a lejátszókat htpc építés nélkül egyenlőre a tv-n.
Az a feltehetőleg hülye gondolat jutott eszembe hogy csekély beruházással a jelenlegi fő gépemet kötném össze hdmi kábellel a tv-vel, de ehhez kb 10m kábel kellene.
Ehhez kapcsolódó kérdéseim:
Ezt hogy tudom kivitelezni?
Samsung Le32c650 tv-hez lenne csatlakoztatva,
a gépem Phenom2 x4 945, VGA asus ati hd5750.
Egyebek között kérdéseim hogy jelveszteség vagy egyéb probléma adódna-e a kábelhossz miatt?
Lehet olyat csinálni az adott konfiggal hogy miközben főgépen monitoron netezek, addig a tv-n lehessen filmet nézni vele fullhd-ben, vagy szintúgy netezni???
Nagyon köszönöm a türelmeteket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest