- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siryeti
tag
Szia, új dilettáns kérdés.
Tény hogy nem nagyon értem, és valószínűleg nem is nagyon látnám ezeket az oldalirányú pásztázós evr sync-es dolgokat, de ki szeretném próbálni valahogy tanácsod szerint a lejátszókat htpc építés nélkül egyenlőre a tv-n.
Az a feltehetőleg hülye gondolat jutott eszembe hogy csekély beruházással a jelenlegi fő gépemet kötném össze hdmi kábellel a tv-vel, de ehhez kb 10m kábel kellene.
Ehhez kapcsolódó kérdéseim:
Ezt hogy tudom kivitelezni?
Samsung Le32c650 tv-hez lenne csatlakoztatva,
a gépem Phenom2 x4 945, VGA asus ati hd5750.
Egyebek között kérdéseim hogy jelveszteség vagy egyéb probléma adódna-e a kábelhossz miatt?
Lehet olyat csinálni az adott konfiggal hogy miközben főgépen monitoron netezek, addig a tv-n lehessen filmet nézni vele fullhd-ben, vagy szintúgy netezni???
Nagyon köszönöm a türelmeteket előre is! -
siryeti
tag
Na igen , az árban nem akarok azért elszállni.
Néztem én is gyönyörű házakat de annak más volt az árfekvése.
Az atomos rendszerből is inkább a kétmagos felelne meg nekem, az meg már....
Néztem eminent7080+2tb winyó, szinte mindent tudna ami kell, kis kompromisszumokkal.
Xbmc nem jó progi? -
siryeti
tag
Nézegettem médialejátszókat is de nekem olyan valami kellene amiben legalább 2tb hely van, de lassan az is kevésnek tűnik.
Vagy nézzek valami NAS-félét és mellé médialejátszót?
Az már úgy megint drágább mulatság.
Gondoltam hogy lehetnek gondok a beállításokkal, sok fórumot végignéztem már és azok után döntöttem hogy nem tudok dönteni a médialejátszók között. -
siryeti
tag
Sziasztok , Htpc-t építenék építtetnék 80-100000ft körül, a lényeg hogy nyikkanás nélkül vigye a fullhd-s filmeket, bármilyen formátumot.
Kritériumok: 2db 3.5 desktop winyó elférjen benne, egész nap mehessen rajta torrent, meg esetlegesen filmnézés közben, meg asszonynak be tudjam magyarázni hogy nézd milyen halk, keveset is fogyaszt, mehet 24-be!
Aerocool m40 házat nézegettem, de jó lenne midi ház is, hifi állványba lenne üveg mögé, de azért ne legyen túl hangos.
Athlon x2-t néztem integrált VGA-val, egyenlőre csak fullhd tvre lenne kötve de később lenne hozzá erősítő meg hangfalak is.
Samsung Le32c650 tévé lenne a partnere.
Várom a javaslatokat, előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Razer Kaira Fejhallgató (Vezeték nélküli) INGYEN FOXPOST
- Razer Blackshark v2 Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest