- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát, elméletben sokkal többre nem. Ami viszont valoszínü esetleg webbongeszes, netradio skype, torrent, emiatt ugye fileok kicsomagolasa, dvd iras, talan office nagyon ritkan.
Fekete hazat szeretnek, a meret es hogy fekvo vagy allao gyakorlatilag mindegy. Valojaban fekvo micro atxet szerettem volna de ilyen 50 korulieket lattam azt pedig sokallom. :S
Egyelore analogban lesz erositore kotve 5.1, de kesobb kitudja ezert jo lenne ha 7.1et is tudna hatha.A hazat semmikeppen se szeretnem ha tul nagy lenne max 2 winyo lesz benne, de sokaig biztos csak egy.
Amiket kesobb szeretnek meg a gepbe az tv tuner, wifi adapter, blu ray lejatszo(akar iro egyszer). Apropo van olyan haz amiben gyarilag van kartyaolvaso? Az is hasznos lenne.
Koszi a segitseget!
Ja amugy meg semmi nincs meg belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Eladó hordozható hangfalak, Sony, JBL!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest