Hirdetés
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megint kristályozik a Motorola
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Mobil flották
- Netfone
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
Bitlisz
üzenetére
Hát nem is tudom,még csak most ismerkedek a lappal,(teljes konfig csere volt intelrő)lelég sok Blurayrip szaggat vele,lehet ,hogy nagyon levettem az órajeleket,feszültségeket a biosban
.Be kellene lőnöm,de még nem volt időm rá,hogy jobban körbejárjam ezt a tipust,tudom van topikja,4850-es után azért furcsa,hogy néhány film akadozik,de gondolom,függ a kódolástól is,mert például a resident evil 720p-s mkv-ja meg simán szalad rajta.egyébbként a hangot szépen viszi lcd-re hdmi-n.
A killa sample szabványos?,mivel nem bírtam belőni az mpchc-t,nem mükszik a dxva ,83%-t rak a procira
(phenom x3 8450).
Azért gondoltam kis passzív kártya beszerzésére,mert pl:az 5000-es sorozat állítólag nem nagy étvágyú,viszont az nvidiát meg nagyon dicsérik a cuda,stb... miatt.
Tehát ha nem okozna nagy fogyasztásnövekedést végül is melyik kártyát ajánlanád(a legújabb hangszabványok átvitele nem annyira fontos,mivel gondolom,egy komoly erősítő nélkül nem sok értelme van a funkciónak (legalább is számomra pillanatnyilag),elég a sima ac3,netalán dts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.Be kellene lőnöm,de még nem volt időm rá,hogy jobban körbejárjam ezt a tipust,tudom van topikja,4850-es után azért furcsa,hogy néhány film akadozik,de gondolom,függ a kódolástól is,mert például a resident evil 720p-s mkv-ja meg simán szalad rajta.egyébbként a hangot szépen viszi lcd-re hdmi-n.
(phenom x3 8450).