- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
Bitlisz #7456 üzenetére
Hát nem is tudom,még csak most ismerkedek a lappal,(teljes konfig csere volt intelrő)lelég sok Blurayrip szaggat vele,lehet ,hogy nagyon levettem az órajeleket,feszültségeket a biosban
.Be kellene lőnöm,de még nem volt időm rá,hogy jobban körbejárjam ezt a tipust,tudom van topikja,4850-es után azért furcsa,hogy néhány film akadozik,de gondolom,függ a kódolástól is,mert például a resident evil 720p-s mkv-ja meg simán szalad rajta.egyébbként a hangot szépen viszi lcd-re hdmi-n.
A killa sample szabványos?,mivel nem bírtam belőni az mpchc-t,nem mükszik a dxva ,83%-t rak a procira(phenom x3 8450).
Azért gondoltam kis passzív kártya beszerzésére,mert pl:az 5000-es sorozat állítólag nem nagy étvágyú,viszont az nvidiát meg nagyon dicsérik a cuda,stb... miatt.
Tehát ha nem okozna nagy fogyasztásnövekedést végül is melyik kártyát ajánlanád(a legújabb hangszabványok átvitele nem annyira fontos,mivel gondolom,egy komoly erősítő nélkül nem sok értelme van a funkciónak (legalább is számomra pillanatnyilag),elég a sima ac3,netalán dts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest