Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovasz
senior tag
válasz
üzenetére
kösd rá az erősitőre spdif-el. az a legtutibb. a vga-s lejátszás én nem forsziroznám. mert a cpu is boven elég, jobb minőségű és lehet pp-zni is. és különben is kurva olcsó a cpu számitási teljesitmény.
a dupla ram azért jó, mert ugye két magos procit veszel... 720p-t coreavc-vel a acer a150-is viszi pedig az csak egy atom...
80cm tévén simán elég a dvd.
az ilyen sempron és társai procik felejtősek. inább vegyél használtban egy régebbi négymagosat ha nagyon spórólni akarsz.
-
Játékos
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
A HDReady felbontás ezeknék a kisméretű tévéknél elég lehet. (1024x768) Egy méter alatt kicsiről beszélek.

Ami a gép részét illeti, az pedig attól függ, mivel fogod használni. Mivel az integrált videokari, ha jól tudom, segít kikódolni a filmeket, így akár elég is lehet. Feltéve, hogy a film úgy van kódolva. (DXVA kompatilbilis módon. Egyébként az újabbak mind ilyenek, de régebbiek között lehet találni még olyat, amit nem kódol ki a VGA.)Ha viszont "komolyabban" akarod postprocesselni, esetleg képetduplázni, vagy ffdshow-val kódoltatni a filmeket, akkor a kis AMD kevés lesz, de nagyon. (Nekem most cserélnem kéne procit, mert az E7300 is kevés, ahogy én szeretném használni.)
Memória kérdésben pedig igen, a dual channel miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest