- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
VoidXs
üzenetére
madvr DV HDR 4K chroma upscaling....... OMG tudtam hogy jönnek a bullshit témák. Az emberek 90%-a nem látja az SD és a HD közti különbséget. A nagy többségnek hiába van 4K-ja ha HD-nál nagyobb felbontás még nem futott rajta (én -részben- igényes vagyok az ilyesmikre, de én sem szoktam fullHD-nél nagyobbat tölteni, mert minek. 3-4 m-re van az 55"-ös TV... a szemem pedig már nem a 20 éveseké) HDR biztos jó dolog, de olyan áron van, és ahogy ti is írjátok annyira problémás, hogy jelenleg nem invesztálnék bele...
Szóval egy ilyen személynek miért para a mac mint HTPC?
Az öreg inteles MBP-m is normális képet mutatott a 4K TVre kötve (fullHD és SDR). Semmivel sem volt rosszabb mint a TV belső lejátszója. Azt me nem nagyon akarom elhinni hogy az új M4-es mac-ek IGP-je gyengébb mint a régi inteles IGP-k. (vagy ha nem 4K meg HDR, az már nem is HTPC?)
Amúgy ezt viszont kifejezetten furának találom hogy az őskori Media Player Classicot istenítitek, ez meglepett
Nem kötekedni próbálok, csak informálódni mert azért érdekel a téma. Szerintem nem kell mindenkinek overkill-t ajánlani, először meg kell tudni mi is az igény, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Assetto Corsa EVO
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az öreg inteles MBP-m is normális képet mutatott a 4K TVre kötve (fullHD és SDR). Semmivel sem volt rosszabb mint a TV belső lejátszója. Azt me nem nagyon akarom elhinni hogy az új M4-es mac-ek IGP-je gyengébb mint a régi inteles IGP-k. (vagy ha nem 4K meg HDR, az már nem is HTPC?)