Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz mikrofon #55749 üzenetére
én a notin MPC-HC-t használok HTPC-n Kodi-t
DE most jöttem rá a MPC-HC pl. nem tud mit kezdeni a DTS-HD Master Audio hang anyaggal. De hát az meg nem sűrű formátum minden mással nekem eddig tökéletes volt.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
joydrv
tag
válasz mikrofon #55749 üzenetére
Elfelejtettem mondani, hogy a laptopod elég erős, ha van 1 órád pepecselni a beállításokkal, akár egy Emby szervert is felrakhatsz rá [link] . Ezen keresztül többféleképpen is tudsz filmeket nézni a tv-n. (Előzetesen a laptopnak legyen kiosztva fix ip-cím és csinálj rajta pár mappát a filmeknek, sorozatoknak. Bárminek elkeresztelheted: Filmek1 , Filmek2 , Sorozatok1 , Sorozatok2 ....)
Amiket letöltesz, bemásolod a megfelelő helyre, az emby fél perc alatt leszedi hozzá a borítót és infót, majd megjelenik új elemként. A laptopon egy szép felületen bogarászhatod a filmjeidet.
A tv-n pedig lejátszhatod úgy, hogy telepíted az Emby klienst és rácsatlakozol a szerverre, vagy ha régebbi a tv és valami miatt ez nem megy, vagy akadozik, akkor is látni fogja a DLNA-n keresztül a saját lejátszója az Emby szervert és lépkedhetsz a létrehozott könyvtárakban, ott lesznek a miniatür képek is az ikonokon. (A tv-nek is csatlakozni kell a routerhez.)
Én így használtam, amíg meg nem vettem az első amlogic tv-boxot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OpenMediaVault
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest